Söndag

Våren är ju då inte direkt här ännu, kallt som fn men idag skiner solen i alla fall.

I morgon åker vi till Malmö och finaste finaste Anna och Daniel, vi ska mysa i några dagar. Titta på Annas fina mage och spekulera om vem som befinner sig där. Naturligtvis ska vi också stolt visa upp vår Maj och förhoppningsvis fika och prova på Malmös berömda falafel :)
Jag är liiite nervös för tågresan vi åker nämligen vid Majs vanliga nattningstid...och måste åka hemifrån vid hennes mest gnälliga tid håll alla tummar ni har för att vi ska slippa skrikig bebis hela vägen!

Igår ville den lilla inte sova, hon var övertrött som bara den och bara grät och grät. Det var dock en sak som funkade...Majskornet ville titta på TV (jag hoppas att vi inte skadat henne för livet och ger henne allvarliga konsentrationssvårigheter)...närmare bestämt Lena Philipson som inledde melodifestivalen, tänk om vi skapat en schlagerunge! Pappan fick tillsist med sträng röst för första gången berätta för Maj att det var nog med TV-tittande nu...trots endel protester somnadde hon i sin säng. Visserligen vaknade hon igen efter en stund men då på grund av en bråkig mage (det blev en natt i mammas och pappas säng vilket ju är rätt mysigt ibland).

Med pingu över ansiktet sover hon vanligtvis bra =)


Stilstudie i livsnjutning...och bildbevis på att vi antagligen har världens största TV!

Kommentarer
Postat av: mammamumlan

Ja eran nya fina tv verkar då avge fin värme i alla fall och tänk så tur att det blev ett nytt sovställe åt Mekke... Bara fördelar!

2011-02-21 @ 07:17:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback