Fina dagar

Fredagar är som våra lördagar. Jessen är ledig fredag och lördag. I går på vår fredaglördag åkte vi in till stan. Maj fick shoppa loss på drottninggatan. Majs vagn fick vara statist eller kanske huvudroll i en liten film. Eller film och film, en informationsfilm för cykelbud var det. Är säker på att Majs vagn gjorde succè. Majs mamma och pappa fick varsitt glassogram som tack :)

Idag söndaglördag skulle lilla familjen på lärargården göre ett återbesök i sina gamla kvarter. Barnloppis i Högsätra och veckohandling på Willys stod på schemat. Nu kom det sig så att innan vi ens gått genom halva loppisen hade vi köpt en bilbarnstol till majskornet och dealat till oss (läs Jessen dealat till oss) byggklossar med spöket Laban och "bygga torn burkar" och vi var på väg hem igen. Det var en sådär bra dag att välja att promenera på. Det blev såklart inget Willys. I stället blev det amning på en parkbänk, bärande av Maj halva vägen hem och en gigantisk ryggsäck á la bilbarnstol för stackars J. Nu har vi en stycke bilbarnstol för ett storbarn som Maj snart är, en stycke bil med ett sommardäck pga min oduglighet och Jessens ryggs oduglighet och inte en gnutta mat!

Imorgon söndagmåndag (hihi) blir det Willys, punkt slut.

Gapmamman och cooltjejen med nya brillor och keps

Sittandet börjar ta sig...

Sötast i världen med favoritminen




Kommentarer
Postat av: mammamumlan

Det var dessa fina foton jag försökte kommentera igår men det blev bara error... Men nu sitter ju Maj snart själv - Guud vad det händer grejer hela tiden - skynda er och kom hem!

2011-05-09 @ 16:42:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback