Så bra Elin!!!

GRATTIS ELIN TILL JOBBET!!!!

Snart färdig för flytt...

Börjar verkligen se fram emot mitt nya liv...som förskollärare på Lidingö. Ska nog kunna trivas med det. Hoppas att någon kommer och hälsar på mig bara! Jag är nästan helt färdigpackad nu, tänk vad mycket man kan få ner i tre flyttlådor och två benno-hyllor från IKEA. I de senare rymde jag alla våra dvd-filmer och snudd på nästan alla CD-skivor (behöver kanske inte säga att CD-kontot inte har använts så flitigt under de senaste åren...är nog dags för lite nyheter).

Väntar på att få höra (föhoppningsvis glada) nyheter från Elin...jag håller alla tummar och tår för att det ska gå bra! Det vore kul om vi båda kunde fira i morgon!

Behöver:
  • Ett nytt köksbord och stolar
  • nya underkläder (ser ut som en uteliggare under kläderna, stackars Jens!)
  • nya kläder (ser ut som en uteliggare utanpå, stackars alla!)
  • inte såå mycket mer faktiskt!
Kram på er och glöm inte damernas superkombination idag!

Guuuud så fort tiden går!

Ja...ni läste rubriken, det är precis så jag känner det. Jag gör inget vettigt av tiden men den bara rusar iväg!! Har börjat plocka fram vilka grejer jag absolut behöver ha med till Stockholm...det är faktiskt inte så mycket. Ser detta som ett ypperligt tillfälle att bara ta med de saker som jag tycker är fina och som jag verkligen kan använda. Visserligen är det inte så troligt att jag behöver 8 kaffemuggar (Filippa K), jag dricker iof ganska mycket kaffe men i åtta muggar samtidigt?! Men jag har ju 4 olika mönster och vill ha med alla (har mycket moget bestämt mig för att lämna två muggar hemma eftersom jag har 4 st av höstens mönster).

I går lekte jag arbetsförmedlare...nja, jag fick iaf tipsa om mina kurskamrater från Universitetet...håller tummarna för att ngn får jobb!! Det ser lovande ut för en iaf :).

Försökte flytta telefonabbonemanget till min nya adress och hade med hjälp av Jessen hittat ett nytt telefonnr som nog skulle bli bra . Har aldrig själv lyckats ta ett bra nr (med undantag av mobilen) folk brukar klaga på att det inte är ngn bra rytm eller bra flyt...är tydligen för omusikalisk för att välja telefonnr. också!!! Men precis när vi valt nr blev det fel på telias sida och det funkade inte...få se hur det går sen.

Vad mer...snart alpint...herrarnas kombination...ska bli kul!

Puss och kram

Borde nog packa...

Ja, i dag har jag packat en flyttlåda...vad svårt det är när man inte ska ha så mycket med, helt plötsligt vet jag inte vad jag ska fylla upp tomma utrymmen med. Ja,ja det lär lösa sig. Det skulle vara skönt att vara på väg på riktigt nu...en vecka kvar av arbetslöshet!

Idag ska jag gå på waynes med min syster, tack och lov för waynes i dessa arbetslöshetstider. Ska också säga hej då till min silvergrupp. Håller på att tvätta mina friskiskläder för att lämna tillbaka dem. Hade mitt sista pass måndags. Vad mer kan tänkas hända?? jooo...jag ska nog packa en flyttlåda till och eventuellt en tredje...men det tror jag nog inte riktigt blir av. Det är förfärligt vad snabbt det går att bli passiv och lat när man har för lite att göra.

Ser fram emot att bjuda Elin på Jäger på lördag!!!

Önskar denna vecka:
  • Att flytten går smidigt
  • Lite nya kläder...har knappt byxor att ha på mig
  • Sommarvärme (ser inte så lovande ut)
  • En trevlig kväll på Balzac (Spana in Hedvig på deras hemsida http://www.balzac.se/balzac.html)
  • En privatchaufför...det är så förbaskat halt ute så det är inte så kul att köra
Kram på er alla!

Tisdag och kaaaaallt!!

Den här tisdagen bjuder på (om man är inomhus) otroligt vackert väder...solen skiner och himlen är blå...är man utomhus känns det dock inte lika bra -22,2 senast jag kollade!!!

Idag ska jag:
- Redovisa mina sålda friskiskort
- Ringa min nya bostadsförmedlare och meddela när jag kommer
- Snacka lite med min nya chef
- Se på super G
- Laga mat till min syster och mig

Tja, har inte så mycket mer att rapportera...åtekommer kanske senare

Här är jag och ganska mycket smink!

Oktober 2006

Jag gör som Elin

Sitter här och är arbetslös...funderar på min kommande flytt...väntar på VM i Åre som aldrig börjar...dricker kaffe...Ja vad annat kan man göra än att följa Elins exempel och starta en ny blogg. Jag har dock lite problem med att fatta hur man gör här för att få det så snyggt som Elin.

För er som inte vet är jag nu nyexaminerad lärare som är på väg att flytta till Stockholm (Lidingö) för att jobba som förskollärare. Jag ser verkligen fram emot det men är lite nervös och fullt upptagen med att fundera på hur jag ska få möbler och hitta till kvinnan som ska ge mig nyckeln till lägenheten.

Har pratat med flyttfirman idag...kommer att anlita dem men kommer också att vara möbellös i ca en vecka, känns sådär kul. Jag tror att jag flyttar nästa tisdag alltså 13/2 så om det finns någon som vill umgås lite i Stockholm så hör gärna av er!! Jessen kommer att hålla mig sällskap f.o.m fredagen 16/2 vilket känns bra. Typiskt att Kattikorv, Jossanjulgran och långa Anna har flyttat från storstaden nu när jag kommer dit!

Håll ögonen öppna så ska jag nog fortsätta att blogga!
Kram Hanna

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!