Snart helg igen

  • Löningshelg
  • Tjejfest hos Johanna
  • Spin/Core på
  • Brunch på Mosebacke
  • Fika med Helena

De är planerna få se hur det går (brunchen hamnade precis i farosonen, håller tummarna för en härlig frulle iaf)

Melchior fyller för övrigt 1 år på lördag, den lille rackaren har blivit stooor!
Jens och jag fyller för övrigt 7 år på måndag, vi har blivit gaaaamla!

Vanemänniska...jag???

Jepp det är jag...så in i bomben. Var på ett muskelpass idag och jag visste redan innan att det skulle vara en ny ledare, okej tänkte jag och tyckte att det spelar väl ingen roll. Men ack, under uppvärmningen uppskattade jag den nya ledarens nya friska tag...jag var sådär lagom svettig när det var dags att sätta igång passet. Men det var då de kom... förändringarna...redan efter 10 minuter hade hon tappat mig. Vår nya ledare gjorde alla övningar lite för komplicerade (för mig) och detta pass som jag gillat väldigt mycket förvandlades till ett pass där jag började fuska och sura. Fuskandet kommer sig faktiskt av att jag är totalt okoordinerad och inte hinner utföra rörelserna med bibehållen teknik. Därav också surandet, blä vad trist! Hon hade dock några bra magövningar men då var jag redan sur...så det minns jag inte i mitt sura huvud. Nu är frågan om det verkligen är så att passet är för svårt eller om det bara är jag som ogillar förändring? Det är nog bäst att ge det ett nytt försök.

Nu ska jag snart riktigt gotta ner mig i TV-soffan och knapra lite chips (natur dill och gräddfil, för att kompensera träningen menar jag)

Samtal med barn...

Samtal med 4-årig flicka
- Fröken (ja, när man jobbar med de lite äldre barnen kallas man ofta för det)
- jaaa
- Har du några barn?
- Nej jag har faktiskt inte det...
- Varför då?? (annat barn kommer in i samtalet)
- Jae..jo (vet inte riktigt vad jag ska svara)
- Jag vet, man måste faktiskt  vara förälskad, eller hur (flicka 1 igen)
- Ja det är ju bäst (tycker inte riktigt att det var läge för en djupare analys av hur barn blir till)
- Jag vet vi kan vi säga att du går ut och skaffar dig en man på lördag, okej?

Haha de är hjälpsamma de små liven!

Härliga lördag!

Sitter invirad i täcket, lite OS i bakgrunden (inget vidare iof, inget bra år för sverige), Melchior springer runt och leker med sin julgranskula (som jag tänkte ge till barnen på mitt jobb men min egen baby tog den i stället), ska träna kl 15 men är heeelt ledig fram till dess!!

Jesse och jag var ut och åt igår på ett rätt tråkigt ställe men som vi hamnar på då och då, maten är bra men väldigt ospännande men det är billigt...så vi har råd att gå dit såhär innan lönen också, haha. Det var riktigt trevligt med en massa mat och vin och dessutom efterrätt!!

Nu lite betapet och sen kanske garderobstädning (kan inte stänga dörren längre och hittar då och då kläder jag glömt...säkert tecken på att det är dags!)

Puss

åhhh

Nu är jag kär i en lägenhet igen...och den här gången på riktigt!! Kolla in http://hemnet.se/objektlista/sokresultat
och se lägenheten på Luxvägen 7...vill ha!!! Den var dessutom bättre i verkligheten än på bild.
Skynda att titta för snart är den såld och inte till oss om ni inte vill skänka oss en slant (jag skickar gärna kontonr haha)

Puss

Vilken helg...

Ja den har varit minst sagt lugn, det enda vettiga jag gjort är att träna.
Har sett mycket på OS och hängt mycket med Melchior...det är allt, Jens har jobbat hela helgen -lite trist.

I morgon ska vi fortsätta att gå på lghvisningar (alltid lite kul) men köpsuget kommer ju!!!

Vet inte varför jag gjode ett inlägg..det här var ju inte ett dugg kul att läsa, jaja bättring till nästa gång kan man väl hoppas på!
Kram

Äntligen händer det grejer...

Titta in på Elins lilla sötnos http://tankelundens.blogg.se
Hon är ingen strobloggare Elin men ganska rolig!

Puss

Jag vann!!

En sååå snygg stringhylla med skrivbord på Tradera!!
Lägger ut bild när den kommer.
Jag får naturligtvis betala...så ingen lottovinst men en auktionsvinst!!

Inte klok

Nää...jag är inte klok någonstans. Var nyss på stan skulle ju som jag skrev gå på loppis vilket jag också gjorde. Trist loppis för övrigt, promenerade in mot city för att kolla present till pappsen (kom under promenaden fram till att det nog räcker om jag skickar lite godis) och slinker sen in på H&M på Hamngatan och vips hade jag handlat kläder för 1878 spänns!!! Har dessutom köpt två par byxor som jag inte vet om jag är tillräckligt cool för att använda!

OS-silver i cykling är dock klokt och bra, heja Sverige!!


Vi har äntligen fått upp vår nya stringhylla i köket, är mkt nöjd med resultatet!!

 

Jesses blåöga förtjänar lite publicitet...bilderna visar inte riktigt omfattningen av blåögat! Första bilden är från dag ett den anfra är tagen en vecka senare (igår). För er som inte vet har Jens skallat vår marmorfönsterbräda...inte så bra!
Fika

Fikade med Anna,Kim och lilla bebben igår (förmodligen en liten Alvin)...så fiiiina de var allihop!

Jens och jag lagade 90-talsmiddag igår, inbakad fläskfilé, haha men gott var det.

Idag lite OS-bläng, en snabbtur på stan (loppis på Östermalmstorg och ett försök att hitta present till pappa), tvätt (ska försöka slippa dessa tvättberg!!!) och ett muskelpass på sats.  Det verkar som att jag måste komma igång nu då, dags för påklädning!!!

Lilla Melchior

Idag har han kastrerats och id-märkts den lilla stackaren...men han verkar inte så dålig han har sprungit runt hela lägenheten med några garnnystan som jag jobbat med.

Snart är första arbetsveckan avklarad...jag slogs av plötslig inspiration idag och känner att det här kommer att bli ett bra år, håll tummarna för det!

Puss på er

Första...

Första arbetsdagen...
Första spinningpasset...
Det gick bra, lugn dag på jobbet (förutom att vi inte hade ngn mjölk ocj jag därför gick kaffelös!). Svettig spinning med lite halvtaskig teknik och mjölksyrekänningar men nu är jag igång! Pilates i morgon!

På onsdag ska vi åka och titta på en lgh som vi kanske får ta över...spännande!
Puss!!