söndag

Middag med Yannick och Gail igår, riktigt trevligt. Y och jag hade båda nya kameror som vi flitigt testade...jag gillar min bättre!!

Idag ska jag gå en sväng på stan...funderar på en dammsugare men kanske inte idag...här är den orange eller rosa är frågan.
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=224426#rparams=ss=ergora

Vad mer?  Jooo jag har söndagsångest iför morgondagen, jag öppnar...det borde vara olagligt att börja jobba 6.30!!

Puss

Mer bilds


Myskatt som tagit över sängen.  Jag som dicker löjligt dyra och röda drickor på Grönan och myser med missen med en sådär snygg mittbena, haha


En ganska dålig bild som är lite för suddig men han var så gullig när han åt kyckling.


Visst ser han ut som snap crackle eller pop från flingorna?? hihi

tokig kisse

Mitt lilla hjärta till kissemiss Melchior har blivit tokig...han måste tro att han blivit människa. Han har nämligen slutat äta kattmat! äter typ en tugga om dagen, däremot äter han gärna allt som vi äter tex paprika, champinjoner, pasta, purjolök, oliver, jordgubbssylt och fruktsallad!!!
Knasigt är vad det är!

heeej...

Är sååå trött...6 arbetsdagar kvar innan semestern...den behövs verkligen!!!

Stadsfesten i Skellefteå i helgen, lite tråkigt att inte kunna gå...men har hört ryktas att det är ruskigt kallt så jag får väl se det som att jag slipper frysa, hihi. Vi ska nog picknicka i helgen...om det inte blir regn.

Trååååkigt inlägg, ja men har inte så mycket mer att berätta. Kanske lägga in en bild på två nördar?! Ja så får det bli...


Haha dör lite varje gång jag ser den! Spana in min konkava sambo!!

oj...bäst att skärpa sig!

Joo...jag är lite dålig på att skriva kan jag hålla med om!
Vad kan jag skriva idag tro...JO!! Melchior och Jessen är numera belönade med kattmat för ett helt år! Tack Bilanx. Nu lät det som att stackars Jessen enbart får kattmat (och dessutom måste dela med Melchior!) det är inte sant...ibland får han thaimat också!
Puss på er
Efterlyser bilder på Elins lilla underverk!


Ta en titt på det vinnande bidraget
http://www.bilanx.info/default.asp?id=19186

Fredag

Dolly, Dolly, Dolly och Hedvig såklart!!!!!