Lördagsförmiddag

Ligger i soffan oc tar det lugnt, finns det något bättre än en lååång seg morgon utan stress?? Ska ligga kvar här under täcket en stund till sen ska jag adventspynta lite, städa lite och bege mig till Årsta för Alvins fest. Ska bli skoj synd bara att Jessen inte kan haka på, får se om han kan ansluta lite senare. Det blev två böcker till den lilla A till sist, Lennart Hellsings ABC 8helt underbar tycker jag) och "Min bok om kroppen".

Hihi...snart ska hedvig se på hockey och käka pizza med grabbarna...hon är rolig hon!

Ha en bra dag!!
Puss

Haha hur bra var inte den här??

Den här killen måste jobba som säljare argalappen igen

25 spänns

Idag har jag handlat alla 25julisarna...är sååå nöjd! Skulle helst vilja behålla alla sjäv!!! Har också handlat lite till Hedden och jobbjulklappen. Det blev ett sån där knäböjardjur...gissa vilket, hihi en trägiraff riktigt fin fakiskt.

Kram

hihi

"Mm, typ O som i obilldad"

(Man 40+ sitter vid bord i en bar. En tjej 20+ står brevid och SMS:ar.)
Tjejen: Stavas "kom" med två m?
Mannen: Nej, bara med ett.
Tjejen: Tack...Men du, stavas "alla" med ett l?
Mannen: Eeh...nej, det stavas med två l. (Paus)
Tjejen: Du måste tro att jag är en sån där alfabet!

tjuvlyssnat


special till Nina...

Melchior (våran katt) är också helt tokig i skumtomtar! Jag har fått börja stänga in de delikata tomtarna när vi inte är i närheten av dem!!! Hihi han är verkligen en lattjo katt!

en till

Andra julklappen fixad...en till mamman (men bara en liten...hon ska få mååånga fler!!!). Ska försöka ge mig ut på söndag och handla...tycker att det ska bli kul men vet inte riktigt vad jag letar efter. Hedvig är lite svår i år. Men hon blir ju iof glad för allt hon får, haha så det ska nog lösa sig.

Tips på julklappar på G för 30 kronor efterlyses...gärna med ett rim också. Vi kör alfabetet på jobbet...och säg inte godis det är för trist och blir en riktig nödlösning!

Kram

!

Lite bättre idag...men inte 100

Vintermys


blä och fy...

Jag känner mig låg. Allt känns sådär just nu...eller det är mest jobbet, jag känner inte att jag gör ett tillräckligt bra jobb. Det är så mycket som händer hela tiden och jag känner inte att jag hinner med, skulle behöva gråta en skvätt.
Någonting  som faktiskt känns bra är att jag köpt årets första julklapp och den känns jädrigt bra. Jag vet inte om Freja som ska få den tycker att den är lika bra, men jag är helnöjd.  Faktiskt så nöjd att jag ler lite varje gång jag tänker på den.


Jesses sida

Länkar igen...de håller på att göra om sidan men ni kan ju ta en titt på portfoliosidan...de kämpar på och är så duktiga min lilla Jessen och hans kompanjooon.
GeronimoAgency

Snart åker vi till stan, jag ska köpa den där presenten och Jesse ska klaga på 3, en fika ska vi väl också klämma in.

Kram

vinter?!

Hur blev det plötsligt vinter??? Det är massor med snö ute. Det gick så fort!

konstigt

Nu är det helg. Konstigt, jag har inte riktigt fattat vilken dag det är. skönt känns det i alla fall. sovmorgon och presentjakt i morgon. Ska fira lilla Alvin nästa lördag och då behöver man present.
Kram på er

hihi

Vad menas?  från argalappen jag tror jag dööör!! haha man får inte skrämma fåglar med en pinne för då kan hjorten flyga i luften??? haha

jobbat

Har jobbat idag, det gick bra men jag pratar som en kråka ungeför haha. Dagen var i alla fall ganska bra, barnen har hunnit med en massa saker och jag har gjort färdigt en och påbörjat en annan. Gillar små projekt.

Snart middag, vi skramlar ihop våra sista slantar och kombinerar ihop det vi har hemma, tonfiskpasta blir det idag.

Kram


Det är tydligt att kaffet börjar sätta sina spår...dags för tandblekning snart tror jag!

haha

kolla in det här

helgens festligheter

               
     

Ett litet urval...

melchiorfilmen

http://www.youtube.com/watch?v=XhtiduukQNA
vet inte om den förra funkade så jag länkar en gång till

sjuk

Jag är hemma och är sjuk idag, jag är sjuk så sällan att det känns som att jag är hemma och hittar på. Konstigt är det.
Jag ska vara hemma i morgon också, jag missar att få gå på teter med min barngrupp, känns trist.
Har sett film och sovit hel dagen, i morgon ska jag bli frisk tänkte jag.
Nu hoppas jag att jessen köper aprikoser åt mig han är och handlar, aptiten är det inget fel på nämligen och aprikoser är ett utmärkt godissubstitut...jag får bara lite mer ont i magen.
kram på er

vårt ljus

http://www.youtube.com/user/exup92
kolla in Meche

så bra!

Har haft en såå härlig helg men nu är jag lite sjuk...mindre kul. Vi har precis skjutsat Hedden till flyget ännu mindre kul!!!
Kommer en riktig bildblogg snart.

puss

Hos lilla söta Hedvig

Känns så bra att vara hemma lite, verkligen avkopplande har inte fixat ett dugg! Ska ut i kväll med lilla H och Anneli ska bli skoj. Hedden har varit gullig och fixat mig så jag ser ny ut...nu när jag blivit gammal menar jag!

Stannar här till på måndag, ska njuta och va ledig!

Puss

På väg

Nu åker jag snart till Skellet, ska bli SÅÅÅÅÅ skönt att vara ledig och ompysslad i några dagar. Jag hoppas att jag får lite fikasällskap nu bara!

Kram

tack

Tack för alla grattis och fina presenter!!!

sista dagen

Sista dagen som 29...

Lite fix...

Vad tycks...vi börjar sjlva känna at vi fått till det ganska bra...Är inte helt hundra nöjd med mattans nyans, ni år komma hit och skita ner den lite :)






...

På onsdag fyller jag 30, fatta..30...no more 20+ nu är jag på väg mot 40 jisses jag är gammal!!! Hihi....har ingen riktig kris faktiskt som jag trodde att jag skulle få men det känns lite svettigt!!

Veckorna går så fort, nu är det helg igen och veckan som kommer innehåller faktiskt bara ett utvecklingssamtal på övertid...annars slutar jag senast 16.30 varje dag!! wow!

Ska fixa lite här hemma idag tror jag och sen kanske middag och bio på stan, beror på när Jessen slutar idag. I morgon ska vi förmodligen köpa bord som jag tänkt trixa ihop till nya bord med brickorna från IKEA-brickbordet...tror att det kan bli riktigt bra. Någon som har tips på vart man kan köpa stora fina mattor...vi skulle vilja ha lite färg i vardagsrummet och tänkte att en matta kunde göra susen.

Kram