glömde...Vår finfina mekke fyller 2 år idag!!!

Dagens fråga...

Hmm...jag undrar om Severin är ett geni. Kan det vara så att han arbestämt och insett att en flodhäst bara är en tjock häst utan sin flod! Eller är det så enkelt att Severin inte är någon vidare kompis som försöker dränka sina fyrbenta lekkamrater???

Den rosa flodhästen Eivor tar sig ett morgondopp i katternas vattenskål

Då ska vi se...

Bondeloppisen var nice, fyndade en liten brosch med strass för 75 spänns...hamnar på en mössa i höst. Jag fyndade också någoning som jag inte tänkt mig och någonting som jag egentligen inte har råd med...men va fan. En lila sååå fin vinterjacka. Har försökt modella lite med självutlösaren det gck sådär men ett smakprov kan ni ju få. Färgen på bilderna stämmer inte riktigt, den är lila - tveklöst - på bilden ser den nog mer blå ut.
Snigga jackan får nu hänga i klädkammaren och vänta på lite kyla. Man kan säga att jag har gjort det drägligt för i alla fall en person att vintern snart är här ♥

Vi...Johanna och jag hann med en hängmattanfika också...tyvärr var ugnen paj och de hade inte kunnat baka bröd så det blev en sallad...nästan lika god.

I går bjöd jag mina kära kollegor på after work, det var trevligt! Giggi höll låda och vi skrattade. En finfin blomma från Margits trädgård fick jag. Lite segt idag...men ska nog ta mig ett glas vin snart (det blev faktiskt över)Det kommer mera...

Och så kommer ni väl ihåg melodin på den? Tralla då vidare, jag bloggar nämligen mer sen hinner inte nu ska på bondegatanloppis!

puss

Hmm...sista tidens uteblivna blogginlägg...

Ja det har varit lite bloggtorka...

Men kan berätta att Severin har börjat förflytta sig på ett nytt sätt...han sitter på rumpan och drar sig fram, likt buzzgubben med hjälp av frambenen. Det ser faktiskt rackarns löjligt ut. Första gången trodde vi att han kliade sig i rumpan men nu verkar det bara som att det är ett nytt spännande sätt att röra sig på.

Kan också berätta att vår vän Yannick som för övrigt knycker stafettpinnen i finnkampsreklamen, inte har det så lätt när han sjunger sing star. MEN det är inte hans eget fel, nej serru det är ALLA artisterna som sjunger fel. Jag undrar hur sing star låter i Frankrike?! Kanske möjligtvis i baktakt med tanke på att baktaktslåten var den enda han kammade hem poäng i....

Sen kan jag ju också tilllägga att vi som jag tidigare nämnt hade besök här om veckan av familjen Jonsson-Englund. Vi gick en liten promenad i vårt grannskap då dottern i familjen får syn på en lejonskulptur utanför ett hus och utbrister titta mamma en kungspudel! Söt.

Tja mer har nog inte hänt...jag tränar fortfarande och har godisförbud på veckorna...så knappt en sockerchockshallusination kan jag stoltsera med, hihi

Fru Holmlund

No more fröken Ewa Stenmark, nix nu är hon fru Holmlund. Grattis lilla mamman och Nicken!


Härligt med helg!

Jag har visserligen lite för många krav den här helgen och jag verkar göra vad som helst för att slippa ifrån dem...Nu är det ju så att jag snart är färdig med min högskolepoängskurs som jag läser men vi har träfftillfälle på tisdag och jag har varken läst eller skrivit klart. Det är bar att börja plöja. Det löjligaste är att egentligen är det nästan ingenting att läsa och det är inga direkt höga krav på det som ska skrivas.Fattar inte varför jag ite bara gör det.

Min söte sambo skulle överraska mig igår och vara lite charmig och romantisk. I bästa Romeostil letade han på små gruskorn som han försiktigt kastade på balkongdörren när han kom hem i går kväll. Hans tilltänkta Julia blev liiivrädd och funderade om det var läbbiga insekter som förde ett fasligt liv eller om det bara var en simpel inkräktare som skulle mörda henne i bästa skräckisstil. Jag säger då det - mig är det inte lätt att tas med!

För övrigt är det myslördag med ösregn (som visserligen har avtagit), bröd till frukost och melodikryss.
Nu åter till boken

typiskt...

Idag var det min tur...eller min stackars dators, någon av katterna har pillat bort tre tangenter från tangetbordet och typ ätit upp dem. Detta hände ju för några veckor sedan även min kära sambos nya jobbdator! Hur i hela friden kommer en katt på att han ska pilla bort dessa små plastpluttar???


Host, host...

Kommer den nu?
Jessen är dunderförkyld och jag har något under skinnet...en gris månne??
Jag har för övrigt legat på min alldeles egna spikmatta sammanlagt 0ggr sen jag fick den.

Ohm Shanti ohm...

Igår var jag med och slog världsrekord och vi hamnar i rekordboken...2558st tror jag att vi var som spikmattade på Gärdet. En gratis spikmatta fick vi som tack! Det var lite dåligt organiserat och jag hade INTE planerat att löpa över Gärdet för att få tag på en matta...nä serru jag valde mina högklackade skor helgen till ära.Idag har vi varit hos Fredrik, han bor så långt borta att vi hann spela spel på vägen och tröttna rejält på det också! Efter det har vi tryckt i oss pizza...inte en smula blev över. Herre gud! Jaja, det är helg och då får jag synda. Det har annars gått bra att vara relativt nyttig under veckan trots att vi haft besök. Jag har dock bara tränat två gånger men jag tycker att det är okej...fredagens pass var sååå tungt att jag knappt orkade cykla hem. Snacka om sirapsben. Snart ska jag äta upp resterna av lördagsgodiset - i morgon är det måndag och havregrynsgröt igen!

Grattis pappan!Den här gullepappan fyller år idag och ingen present fick han (av mig). Typiskt.

Okej detta är ett måste...

För oss som lider av kosntant godisbrist klicka på den här länken som, ja jag vet nästan inte syns men har råkat göra det så...Det är som gratiskläder men man tjänar snabbt ihop poäng och så kommer GODIS dirket i brevlådan!! Perfa för lördagsgodiset om man är en fattiglapp som jag...eller fattig lapp för den delen också (hihi särskrivningshumor är allt bra sjkojsig)


Det gick bara fint!

Dag ett avklarad. Jag tror att jag har världens finaste arbetskompisar!
Peter och Lola med barn övernattar i "vårt" övernattningsrum här i huset, var roligt att träffa dem. Stackars sonen ramlade fyra gånger på väg ner till superstore bara. Katterna blev helt till sig av lite barn i lägenheten!

Puss

I morgon smäller det...

Ja nu är det dags jobb i morgon. Jag har lärt mig av min lillaasyster att man ska göra ansiktsmask dagen innan man börjar jobba...så det har jag gjort.Och för övrigt vet jag att min "headerbild" är lite väl stor men jag trixade och fixade och orkade bara inte mer...får se om det blir något annat en annan dag.

lite ledsamt

Det är faktiskt inge roligt att bo i Stockholm när man inte har några pengar. Idag längtar jag hem.

Jag skulle behöva...

En lite byrå till en minimal hall. Gärna gammal typ teak...har ni något som lurar där hemma som ni vill bli av med kan ni sälja den till mig...skänka ger också bra, hihi.Något i den här stilen skulle sitta fint...gårna lite större lådor.

ooops...

Tur att vi bor i ett lugnt bostadsområde...
I går kväll gick vi ut en kort sväng, Jessen stängde balladörren och kollade naturligtvis att ingen katt satt kvar där ute. När vi sen kom tillbaka så fastnar jessens nyckelband i handtaget på utsidan av lägenhetsdörren. Medan vi fumlar med detta smiter Severin ut så jag skyndar efter (han tar sig ju inte särskilt långt) och vi går sen in. Väl inne hör jag att Jens är i sovrummet och att Melchior ropar sitt vanliga Ma-mma. Det är bara det att Meckestackaren inte alls är i soviset...nä den lille gynnaren är utstängd på balkongen. Melchior har ju  en tendens att känna sig övergiven bara man tittar bort så han var lite skakis och var mer aktsam innan han gick ut igen.
I dag när jag vid tresnåret gav mig ut för att träna så hänger hittar jag Jessens nycklar fortfarande hängandes på dörrhandtaget.
Vi får nog sluta med onsdagsvinet : )

Elller betyder det att jag behöver meeeer semester??

OJ!

Det är faktiskt så varmt ute att det bara är Severin i det här hushållet som orkar vara ute några längre stunder. Vi människor äter ute...går in...spelar yarre ute...går in...dricker kaffe ute och äter på ngt...osv. Melcior ligger som en slagen herre på soffan och vilar dagarna i ända.
Men observera att jag klagar absolut inte, jag älskar detta väder!! Nu kom ett stort moln över ballan bäst att passa på att gå ut igen : )

zzzzSeverins favorissovplats (dagtid!) Varmt och skönt och jag tror att han är lika glad som vi för att vi skaffat diskmaskin!En till som gillar att sova -"hos mig sover hon då såååå bra"

Sicken semester!

Kan ju inte bli bättre!!! sooool och lata dagar I lööööve!

Jooo

Jag har tränat igen idag...svetten rann!!! och det blev inte bättre efteråt. Nyduschad in i en stekhet bil, flöt bort en stund. Sista semesterveckan nu...så jag börjar med rutinerna som träning men jag passar på att semesteräta...på måndag är det slut på småätandet och allt unnande!Dagens i-landsproblem...

Är det bara jag som tycker att det är förskräckligt att varje gång man åker och handlar (med bil alltså) så parkerar man ju rätt nära ingången. Men trots detta så står alltid bilen skitlångt bort när man kommer ut igen! Vem i hela friden flyttar på bilen???

Hört på Lidingö idag...

Badkrukan: Ska vi åka och bada i kväll??
Jessen: Ja det är ju skiiithärligt en varm kväll.

Naturligtvis hittade vi på ursäkter innan kvällen, och det blev faktiskt kallt! Jessen kom fram till att han kunde tänka sig att duscha i stället, samma sak??

Fortfarande obadad, men nyduschad iklädd pyjamas nedkrupen i soffan...

Dagen...Mina två sötnosar "myser" i Humlegården
"Smutsöra"

Yarre på Foresta, Liiidingös mysigaste uteservering

!På väg hem...Jessen tycker att det ser ut som att jag går på gatan i dubbel bemärkelse haha...

Åså tappa jag huvet vid ett av mina drömhus!

Härligt!

Idag har jag utmanat mig själv, med ett resultat som gör mig blåten. Dels så skrev jag ju i morse att jag tänkte gå och träna...det gjorde jag, jag körde ett spin/corepass och blev helt slut - men det var riktigt roligt. Nu ska jag banne mig komma igång igen, musklerna behöver hitta tillbaka! Min andra utmaning var att för första gången sedan krockdagen köra bil. Detta genomfördes också, det känns riktigt skönt...jag vet fortfarande hur man gör!!!

Nu sitter jag nyduschad, nyäten drickandes kaffe hemma i soffan. Väntar på att Jessen kommer hem, får nog bli lite vin och yarre sen.

En veckas semester kvar nu, ojoj...tiden går foooort!

Jag ska...

Nu måste jag skriva det här så jag inte slingrar mig ur. Idag ska jag banne mg gå och träna. Jag hade tänkt säga upp mitt träningskort eftersom det är så rackarns dyrt men jag tror bara jag ska ändra lite så det blir billigare. Nu är det dags att komma i form,  mjuk degklump är INTE det man strävar efter!