!

Det bästa när Hedvig är arg är att det går över riktigt fort :)

Hjälp

När Hedvig är arg är det tamme bara att hålla sig undan!

Snökaos?!

Stockholmarna skulle bara veta hur mycket det kan snöa i Skellet, det var knappt så jag visste det själv! Sen kan man ju fundera på hur smarta systrarna Stenmark egentligen är som ger sig ut i detta väder för att handla jätteramar...gående!


Härliga jul!

Slappar hemma hos Hedden, hon har för övrigt somnat.

Har också hunnit med att fira jul:
- hos pappa med köttbullekullring
- hos mormor och morfar med rullatorrally och massa julklappar
- hos faster med hetsig julklappslek och skallvinster
- hos Jenny-Ann med Buzzspelande
- hos mamman med wii och köttbullar
och så har vi naturligtvis även våldgästat Jens föräldrar som får stå ut med oss mest hela tiden eftersom de inte bara tar hand om oss utom även om våra rara fyrbenta. Nu ska jag killa Hedden under fötterna och driva henne till vansinne innan vi ska sova. Kameran den glömdes på Lidingö.

GOD JUL!!


Vita kläder och planering???

Vad är det med mig och vita kläder??? När jag jobbade på T-magga så fick jag alltid för mig att städa kaffekvarnen när ngt vitt var på. Idag har jag haft en vit tröjklänning på mig, gissa vad jag tyckte var en lämplig syssla?? Jooo jag har tagit hand om all blötlagd lera (rödbrännande naturligtvis) och knådat så det flög över hela rummet.. Efter det tyckte jag det var läge för lite diskning av färkoppar!

I morgon bär det av, håll tummarna för få bilköer och lite snöfall!

!

Upptäckte nyss att jag verkar ha gått med tröjan avig hela dagen, guuuud va het jag är!

Jag väntar...

Jessen var tvungen att gå och lägga sig och vila en stund och nu sitter jag och har tråkigt och väntar på att åka in till stan. Jag har verkligen inget att blogga om...så det kanske får vara nog. Jag kan ju iof lägga in ett klipp som Hedden visade mig och som fick mig att skratta...Jag tycker att det var lite jobbigt att bilden blev så bred men jaja...det får va så!!

Inte helt 100

Jag är lite hängig, förkyld men mest skallebank. Huvudvärken kommer ju som ett brev eftersom alla förkylningar sätter sig i bihålorna. Undrar om det blir bättre om jag äter lite glass??? Ska testa!
Snart åker vi norrut för julfirande, jäää!!

oooops!

Man kan säga att det är lite typiskt. Ja, när jag tänker efter är det nog mycket typiskt. Någon av mina kloka föräldrar sa en gång att min syster och jag alltid lekte rejält med våra leksaker, så rejält faktiskt att de gick sönder efter en tids frenetiskt använande. Nu har det hänt igen! Idag på julkulet fick jag min H-julis, en liten söt häftapparat. Jag önskar mig som kanske bekant är en häftpistol nästan vart eviga år...nu fick jag ju inte riktigt det utan den mer vanliga häftelihäfttingesten för mindre häftarbeten. Problemet är ju nu då bara att det ju faktiskt är en häftpistol jag behöver men jag öppnade ivrigt förpackningen och försökte använda lilla apparaten som en picka och vips hade jag krossat den så bitarna flög åt alla håll!! Magnus Uggla hade i alla fall rätt i en sak...underbart är kort!!

För övrigt var jag föga originell som köpt en huvudkliare...men jag var i alla fall mer generös än de andra eftersom jag också drygade ut paketet med en handvärmare :)

Dagens tre huvudpunkter...

  1. Gahhh, varför i hela friden fortsätter jag att gå på Tindras för att fika??? Först var Tindras ett mysigt kvällsöppet ställe...sen blev det sommartider som aldrig tog slut vare sig det var juli, oktober elle februari!!! Deras sommartider innebär att de stänger 18:00...alltså hinner jag aldrig gå dit en kväll efter jobbet. Nu kommer vi till det senaste som irriterade mig. I söndags var vi in en snabbis till stan med bilen. Jag hade huvudvärk och var lite sur, inte blev jag gladare eller mindre huvudvärkad av att jag slog huvudet i bildörren när jag klev in i das auto!!! Eftersom det inte är tvärlätt att hitta parkering i den här stan bestämde vi oss för att i stället för att leta på en sådan inne i stan passa på att stödja Tindras som ju ligger så fint på vår ö. Jooo tjena nu har de bestämt sig för att stänga 17!!! Vilket kafé med rejält mycket mat på menyn stänger innan middagstid???? Sur är jag fortfarande även om det är ett riktigt i-landsproblem.
  2. Dexter säsong 4 slutar katastrofalt!!! Var detta det sista vi ser av Dexter? Hjärtesorg!
  3. I morgon har vi julfest med jobbet, om man jobbar som förskollärare som jag gör heter det naturligtvis julkul också, hihi! H-julklappar är det som gäller i år. Jag har skrivit ett rim som Jens tyckte var skitbra...det är bara liiite betoningsfel på slutet.
God tisdagkväll på er!

Dagens utmaning...

Hedvig har utmanat mig i att skriva tio sanningar om mig själv såå här kommer de...mitt livs tio sanningar (nästans som Fevens tio budorden, hihi)

1. Jag blir snabbt uttråkad, jag ger mig in i nya projekt och hobbies med eld och lågor och en viss besatthet för att ganska snart tröttna och ägna mig åt något annat. Antagligen därför jag aldrig blir så värst bra på någonting.

2. Jag är vansinnigt intresserad av godis, att äta det, prata om det och verkligen gå in på djupet av smak och form och nya kombinationer (ett intresse som tyvärr aldrig verkar ge vika).

3. Gick ut grundskolan med mediokra betyg och med fast övertygelse om att jag var dålig i skolan och aldrig skulle bli bra...tog ett antal år senare min lärarexamen med VG på majoriteten av kurserna! En nyttig erfarenhet som jag tar med migi mitt yrke.

4. Trots att jag inte alltid visar det är jag en ganska känslig person.

5. Jag blev störtförälskad vid första ögonkastet i Berlin som stad, hoppas på att få spendera en längre tid där någon gång i framtiden.

6. Jag gillar heminredning mycket och tycker själv att jag är rätt bra på det.

7. Jag anser att Ben & Jerry´s glass är överskattad men köper den trots det någon gång bara för känslan av att få äta lyxglass direkt ur paketet.

8. Har sjuka komplex för mina ben och spanar alltid efter om det finns någon annan som har tjockare ben!!

9. Jag gillar egentligen inte färgen lila men har helt gått på den lila trenden och har numera både kläder och möbler i den kulören.

10. Jag tycker att jag alltid borde ha företräde vare sig jag kör bil, går eller cyklar. Det finns alltid en anledning till att jag borde få gå före!!!

Tio sanningar om mig själv, o sen var tänkt att jag skulle skicka utmaningen vidare till 3 av mina bloggvänner  o då utmanar jag Katti
korv, Blondinmamman Malin och Rebecka K som har lösenordskyddad blogg vilket kanske är lite tråkigt för er andra...

Okej det kan jag väl gå med på!

Läste en blogg där någon skrivit om ett blogguppdrag...att googla på sitt namn + är, dvs i mitt fall Hanna är...och sen skriva ner de fem första påståendena...här är mina fina!

  • Hanna är söt
  • Hanna är en kopia av Suri Cruise
  • Hanna är framtidens ledare!
  • Hanna är hemma
  • Hanna är så bra!
Kan väl lägga till att nr 6 var "Hanna är hetare än någonsin. Hihi nu Idolfinal.

_________________________________________

Ja vad ska man säga annat än att sötnosen nedan borde vara här oftare...skulle va perfa om hon bodde på Lärargården 3 eller ngt. Då skulle vi kunna ha systertisdag och pysseljunta ju!!!

För övrigt tittade jag ner i min "silverpåse" idag, där jag har allt mitt gamla silver och alla verktygen. I påsen hittar jag ett faktiskt ganska fint armband i silver och plexi...jag hittar även två ringar varaav den ena var en present till Jessen på vår femårsdag!!!! Haha...den hade hamnat där för att den var aaaningen liten...han testar för fullt nu sin lillfingerring iaf. Den andra ringen som nog var till mig och aaaaningen för liten har jag tappat bort!!! Hur är det möjligt att man hittar något som man glömt att man hade för att sedan tappa bort det innan man ens hunnit med att ha det?Ja jag säger då det, den här donnan behöver jullov typ NU!

Längtar hem till jul, min semester är klar och jag är ledig from 23 efter nyår känns riktigt bra!


!!

Den här sötnosen kommer hit i morgon!!! Jag längtar!!!


det bästa med julen

Jessen och jag pratade precis om skumtomtar, icke att förväxla med en skum tomte...de finns nog också men är ju inte lika smaskiga. Jag har för övrigt ätit endast två påsar i år varav den första faktiskt inte smakade så vansinnigt gott. Som tuuur var öppnade påse nummer två dagen efter och jooo skumtomtar är det bästa med julen (i ätväg alltså!)