Bara för att förtydliga

I december la jag upp en bild på Dexter, en målad bild i akryl som man kunde köpa på Tradera för ofattbattbara 3900 eller ngt sånt. Nu till det viktiga, jag har INTE målat tavlan (Nina), jag var mycket ironisk när jag skrev att den var ett fynd (mamma)...och alla andra som kanske missade inlägget, kolla arkivet för den är otroooooligt rolig. Haha kankse bland det värsta jag sett på mycket länge.

Jens kom inte hem tidigt i kväll...men snart får vi korka upp.
puss

kaaallt

Tittade nyss på termometern -42...naturligtvis stod det 4,2 men det känns som det förstnämnda. Iskallt är vad det är.
Har haft en bra dag. Jessen steg upp ganska tidigt och drog på jobbet, men innan slog han igång Pans labyrint åt mig så jag kunde ligga kvar i sängen och se på bra film. Bra start, pratade lite med mamman och läste lite (vägar in i skriftspråket) det gick trögt idag men har en vecka till på mig. Åkte sen in  till stan och hängde med Maria vars ögon har börjat glittra igen, jag gillar det. Vi hann med en shoppingrunda, köpte en jädrigt snygg tröja på Tjallamalla som var lite dyr men kompenserade detta genom att köpa en billig klänning på stadsmissionen - alltså två plagg för under 1000 lappen är ju inte så farligt! En fika tog vi också - tänk om man kunde få hänga på café typ jämt!!!
Stter nu i soffan med världens gulligaste katt hoprullad i knäet och hoppas på att Jessen kommer hem lite tidigt idag så vi hinner mysa med en flaska vin...vilket känns som en nice avrundning på en bra dag.
Kram på er

Till Hedden


Helt galet!

Snacka om att ha lämnat huvudet hemma??
Idag efter jobbet gick jag som jag ofta gör förbi Ica på väg hem. Jag plockade i hop mina varor och skulle betala - i kassan upptäcker jag att jag inte har någon plånbok. Ihhh när hade jag den sist?? Jag funderade lite och kom fram till att den förmodligen låg i en annan jacka (vilket den också gjorde). Det må ju va, lite trist att gå hem utan varor men jag brukar ju alltid ha plånkan i väskan så inte sååå konstigt.
Väl hemma hittar jag plånboken, gullar lite med Melchior och kommer fram till att jag måste handla iaf. Jag är ju lite trött efter den här veckan så jag tyckte att jag definitivt var värd att ta bilen. Och skulle jag liks ta bilen så kunde jag ju lika gärna åka på Willys. Jag drog iväg...framme på Willys efter en mycket tveksam parkering...småler jag lite åt mig själv för att jag ju redan handlat en gång. Hihi tänker jag det är väl bäst att jag kollar plånboken innan jag går in. Hihi tänker jag inte igen när jag upptäcker att jag glömt plånkan hemma IGEN!!! Det blev en tur till...
Dags för helg mån tro eller allvarliga hjärnfel? Döm själva...


i morgon är det fredag

Hurra! Hurra! Ska antagligen sova bort morgonkvällen men det gör ingenting för sen är det helg!!! Jag måste plugga lite på lördag men sen ska jag få ta en fika med lilla Maria, ska bli skoj. Kanske shoppa lite? Var länge sen nu, lovar att komma med en rapport i så fall.

Fortfarande helt sjukt på jobbet vilket resulterar i att jag får öppna i morgon (igen) men det var bättre idag än igår och vem vet i morgon kanske det blir riktigt bra...kanske kan gå på projektgruppsmötet???

Puss på er

ett till, hihi

Glömde säga att jag köpt en klocka idag...195 spänns med frakt. Vad tycks?

traderuttan

Kolla på en gång innan auktionen är borta.

heeeeelt matt

7 pedagoger hemma och sjuka idag...jag undrar hur länge vi andra orkar! Fick gråta en skvätt och trycka en påse godis så nu känns det lite bättre. Tur jag har som har Jessen som tar hand om mig...och Melchior som ömsom myser och ömsom biter mig. Bitandet är väl sådär, tur att han är söt.


Gillar Ane


Någon som hinner med???

Det känns som att allt bara rusar förbi...tiden, var har du tagit vägen??? Men allt är ganska bra nu, jag ska snart plugga lite men jag känner mig motiverad till det mesta. Jag har tom städat kattlådan utan att det kändes speciellt jobbigt...hihi.

Vad händer mer då? Tja, det får bli en billig helg - får lön först på tisdag och kontot ekar nästan. Jag hade chansen att "få" lite extrapengar häromdagen...det låg nämligen 500 spänns här i våran källare, jag lät samvetet styra och la upp pengarna i ett fönster. Jens tycker att jag var lite väl ärlig, han tror att första bästa person tog dem sen...jag tror att ägaren hittade pengarna...i alla fall hoppas jag det. Jag tänker liksom att alla går inte och tappar pengar sådär utan det måste vara typ vår 84-åriga granne som tappat halva sin månadspeng...Vad tänker ni, skulle jag ha köpt en ny klänning eller gjorde jag rätt?

Puss på er

snälla gå med så jag får lite poäng...

gratiskläder

tack...

Hihi

I måndags grät jag och var såå utmattad och trött men nu trivs jag som fisken på jobbet igen! Ibland är det tvära kast,hihi...undrar om det kan vara så att den där månadscykeln som påverkar :)
Jag har så smått påbörjat ett litet läs- och skrivtema där barnen får skriva brev och hjälpa en "kompis" zebran Marty med olika uppdrag. Är nyfiken på att se vart det leder oss...

Jag vill att du ska komma och hälsa på snart Hedvig! Jag saknar min lillasyster...

 
...och det är hon som har den lilla munnen i den här stenmarksfamiljen!!!

Kram


Sååååå

Så stilig han är min Jens i sin nya kostym från Sand, super slim fit var hans modell! Nu vill Jessen också gå på finfest.

det blev av!

Jag fick mig minsann middag igår! Dock inte på Byn som vi tänkt, där var fullt men vi drog vidare till vårt hak på kungsholmen. Mårten och hans date visade sig vara i stan så de anslöt. Trevlig middag och lite biljard sen (jag var skiiiitbra, hihi).

Idag hoppas jag på att få med mig Jessen till stan på kostymjakt och fika, sen kommer eventuellt Victoria och David förbi en sväng. Jessen mår dock lite illa nu - "inte som om ja va bakis" ja, ja vi får se.

kramen

undrar...

Jag undrar om jag får gå ut och äta middag idag eller om jessen måste jobba sent, gissar på det sista - tråååkigt! I morgon ska vi i alla fall spana efter kostym till J, någon som har några bra förslag?

Sprang på kussen Karolina idag, hon ska snart få en bebbe det känns bra att mina andra släktingar håller mig underrättad med allt som händer :P


helg igen...

Håll tummarna nu för att den här helgen ska bli bättre än förra...ingen migrän, snälla, snälla huvud!!!

Har haft en bra dag på jobbet, vi hade utv.dag och har pratat omorganisation och dokumentation...svårt men bra! Vi gick en sväng på Jernet efteråt också och tog ett glas vin, mysigt har bara tittat in där på en kaffe tidigare. Snart kommer nog min jesse hem då ska han få en puss.

Puss på er också

Jesses dag

Jessen fyller år idag! Ni kan ringa och gratta honom så blir han glad!
Kram

heeeeelg!!!

Tänk  att man kan bli så trött på en kortvecka! Mina ögon vill bara sova men snart ska jag på en liten fest med Helena och Maria, få se om det blir utgång eller hemgång sen.

Puss på er

bio

Vi såg förresten The Spirit igår...gå INTE och se den, totalt värdelös! Mysigt med bio visserligen men det måste bara vara så att typ alla andra filmer som går är bättre, inte ens Scarlet övertygade.

Idag magkremper men ledigt får se om vi lyckas ta oss iväg på någonting, hittils har ingen velat va med oss i alla fall...betyder det att vi är tråkiga tro?

Puss på er


nice

Melchior har stämplat vår gula fåtölj idag...det är nice med katter ibland!

Bröllopsdags någon?

Tycker att någon kan bjuda mig på bröllis...jag hittade två sååå fina klänningar på Top Shop idag, de var dessutom på rea (har spanat lite förr men de var så dyra). Nu är det så att de fortfarande kostar tusen spänns så jag behöver en anledning eftersom det inte direkt är arbetsklänningar, önskar att jag sett dem innan nyår!

Vi hade en superbra nyårsfest för övrigt, jag kom delad tvåa i femkampen-gillar ju att tävla!! hihi