bästa...

Ja så är det äntligen igång igen bäst på TV -"so you think you can dance"!

%###!"#¤%//(//=)))(%¤#!Monstrena. Ollonborrejävlarna. De hängde i Bräkne-Hoby, de hänger på Lidingö. Har läst på och de verkar komma med jämna mellanrum och svärma. Men varför måste dessa mellanrum komma när jag är i närheten?????

Om en vecka är jag i norr, garanterat Ollonborrefritt?!

Tordyveln flyger i skymningen...

Vad fanken är det som försöker hålla mig borta från ballan på kvällen. Skitstora (som femkronor) flygetyg som svärmar runt vår balkong på kvällskvisten. Katterna fångar dem och jag sitter och skakar av rädsla inomhus.

I kväll parkteater, måtte vilddjuren stanna hemma.

Konstigt

Severin lyckades (eller var det jag som misslyckades att blunda kanske?) piska mig i ögat med sin svans igår kväll...Konstigt var det i alla fall och jag tror att jag är lite blind nu ; )

sol, sol och mer sol!

Hur härligt är det inte?! Längtar efter en ledig dag nu så jag verkligen kan ligga i solen och softa. Det är i och för sig rätt lugnt på jobbet nu med...men jag kan ju inte gärna lägga mig i bikini med en bok :)
6 arbetsdagar kvar till semester
10 dagar kvar till Skellet.
Nu längtar jag hem...


Angående fejjan...

Angående fejjan...

jää!!

Jag vill säga -vad var det jag sa - om vädret. Men jag vågar inte än. Helt underbart är det i alla fall att det äntligen är sol och varmt igen.
Nu är det snaaart semester 9 arbetsdagar kvar.

Kräjsy

Vi sov till 11:45 i morse, helt galet. Dessutom känner vi oss båda bakis trots att vi inte drack en droppe igår.


Man kan ju undra...

haha...tänk att vara ihop me en fotograf och inte fatta att han kan ta ens nya körkortsbilder!!! Jepp så är det i mitt fall. Jag slarvade bort mitt körkort i typ februari...för en månad sen så förlustanmälde jag det äntligen...sen dess har jag funderat på vart jag ska gå för att ta mitt foto.

Snart ska jag åka...räknar kallt med att alla Stockholmare tagit bilen med sig till landet för att fira midsommar så att jag lätt hittar en parkering.

Hur var midsommar??? Vi hade en lugn och stillsam grillkväll i Midsommarkransen och en mysig soldag på ballan med lite yatzy. No bakfylla idag, yes!!!

MidsommaraftonSnart åker vi till Johanna och Roger för lite grilli...puss på er alla

Kan man bli annat än rörd?

Det här kortet fick jag av ett av "mina" barn...hon har själv klurat ut vad hon ville skriva, vi fick alla olika personliga kort.


Nu vet jag!!

Kom till en insikt idag! Jag tror banne mig att jag vet vad jag vill med min karriär!!!!
Jag vill fortsätta på min föskola i en sisådär tre år till kanske och fortsätta lära mig, utvecklas, prova på osv. Sen vill jag banne mig flytta hem och starta upp en reggioförskola i Skellet.
Någon som är med på tåget? Kravet är att ni är jädrit drivna, sugna på att jobba i projekt och är beredda att engeagera er! Samla tankar, idéer och pengar (hihi) så kör vi sen.

puss på er

ooops...

Vet inte riktigt hur det gick till men jag råkade handla lite kläder idag. Men en mycket praktisk och färgglad jacka/tröja och en fin liten kjol blev det. Inte så dyrt heller men jag har rackarns lite pengar sen sn bestämde sig för att ta stooora delar av min lön.

Och regnet fortsätter att ösa ner...men som sagt så lärde pappa mig för några år sedan att värmeböljesomrarna brukar vara skit fram till midsommar och sen bara slår det om. Hoppas på att pappans iaktagelser stämmer.

Föresten pappan - jag vill också fira din 60-årsdag i Afrikat!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------

Vad är det här?! Jedra skitregn!!!

Bara en vecka...

Puh nu börjar det arta sig. Har bara ett utvecklingssamtal kvar nu och en vecka med massa kvällsarbete...sen två veckor till som förhoppningsvis ska flyta på fint. Börjar verkligen behöva den där semestern, men ser faktiskt fram emot nya barn och nya projekt redan i höst : )

Nu ska jag äta lite middag sen soffhänga och vänta på min J som snart borde komma hem.

puss

Blooood

Eller ja i alla fall blodomloppet. Vi har gått på Djurgården idag med jobbet, 5 km blev det och det regnade bara innan! Pic nic fick vi sen också. Det är mysigt, jag har allt härliga kollegor...tycker om dem allihop!

Jessen är i Finland eller i alla fall ute på havet och guppar. Det är tyst och tomt hemma.


Kändiskisse...han skulla passa bra där va!Jaja...jag är lite sysslolös...eller det är jag inte alls men jag vill inte jobba. Nu ska jag i alla fall se Projekt Runway.
Gonatt

snart byter jag namn

Finnen alt. Bölden Stenmark är det som passar bäst.

Man fattar ju varför man har katt...

Gråter en skvätt varje gång jag ser den här. Och jag är inte så värst lättrörd!


Alfapet

I går spelade vi Alfapet. Inget konstigt med det, det gör vi lite då och då. Det som var kostigt var att jag hade tokflyt. När man spelar på nätet är det ofta lite enklare men det här var ett riktigt bräde. Rullade och kammade hem en 3* ord i samma drag. Kul att något flyter på.

I studion

I torsdags fick jag och katterna följa jessen till "extrastudion" i Fruängen.

Det är jobbigt att va en lillkatt och va på äventyr, man blir sååå trött...

Idag har vi...Städat toan...Severin är oerhört hjälpsamSjälvklart diskat...spana in han som kommer ur ljuset...Spelat Yatzy...jepp han är med då också.Fikat och gungat barn i parken...

Vi har också röstat, hittat bildelar som jag lämnat hos diskmaskinsförsäljaren och lagat mat.

puss på er...snart semester. Jag längtar efter ett stekhett Skellefteå med de varmaste människorna som finns.

saltmannen

Riktiga texten:
Teddybjörnen Fredriksson, hans nos den var av garn
Jag sjöng:
Teddybjörnen Frederiksson, hans mor han var hans far

Ja nu var det ju inte jag som sjöng men kolla in fler felsjungningar
här

Jobb och hemmafix

Satt på jobbet i ca 3 timmar och fick faktiskt ganska mycket gjort, känns skönt. Det är så vansinnigt mycket nu.

I veckan har vi köpt en diskmaskin. Idag fixade jag ett sånt där läckageskydd och har monterat ner skåp och satt in diskisen i stället. Känns bra det där. Det är bara att fixa slangarna kvar. Det har jag ännu inte vågat ge mig på.

puss

Bättre

Mår mycket bättre idag efter typ 12 timmars sömn. Typiskt bara att Jessen var hemma redan vid 21 igår och jag bara sov.

Attans rackarns så glömde jag tömma komposthinken på jobbet i går. Jag tror att jag tar mig en jobbdag för att kanske hinna avsluta och förbereda det sista innan semestern. Skönt att va ensam på jobbet...kanske?! Fyra veckor kvar till semestern, nedräkningen har börjat!!
neeeej!

Vaknade i morse och kände mig förkyld och nu känner jag mig ritigt risig. Har haft en intensiv vecka på jobbet med utv.samtal, gårdsfest och studiebesök från Norge. Till råga på allt hann jag bara komma hem innan en av katterna sket på toalocket (Melchior är starkt misstänkt)...ibland är katter charmiga!!

Håll tummarna för tt jag bara är trött!

Hoppeli hopp...


måndag = picnicdag?

Det blev en måndags picke idag med! Mysigt. Idag var Jeremias med och Melchior gick i koppel som en riktig mönsterkatt...eller mer som en hund kanske!

Haha...nu sitter Jens och jag hemma och tror att den andre brygger kaffe...Jag hade tur, Jessen fixa. Sen kaffe och kex på ballan och knske en yatzy.

Fem veckor kvar till semester....nice!!!