Yatzy!!

Tjoho! Förra helgen lärde sig jessen att det ÄR roligt med detta spel...(måste kanske tillägga att han vann överlägset). Tackar Yannick och Gail för detta. Yatzy var nämligen enda alternativet till spel om man frånser någon typ av tarotkortleksspel som man tydligen spelar i Frankrike...men inte ens fransosen behärskade.
Jaja...nu till det som är viktigt. Idag var det MIN yatzydag...jag vann typ hela tiden och fick banne mig y i varje omgång utom en, dessutom fick jag oftast minst en bonusyatzy.Sötjessen kämpar i Observatorielunden

För övrigt börjar det ta sig på ballan...
       

Nu sitter båda katterna och slickar på min arm, antar att jag smakar hmpf...sol : )

Puss på er

After work

utvecklingsdag och after work på Jernet. Två kändisar har jag sett också i Lidingö centrum. Snygg-Ola Lindholm och Claudia Galli...
 

Ja jag vet inte...

Men kan man inte alltid skyll sin trötthet på vädret...För att det är höst - då blir man ju heltrött för att det är mörkt, regnigt och deppigt. För att det är vinter - man har inte sett solen sen i september och det är mörkt när man går till jobbet och när man går därifån. För att det är vår - vårtrötthet är väl ett bekant begrepp. För att det är sommar - solen har äntligen kommit fram och man blir ju sjukt trött av både väderomslag och att vara utomhus.
Konstigt är de men trött är jag banne mig heeeela tiden. Kanske skulle ta oc proppa i mig alla vitaminer och rosenrot och allt vad jag nu har i skåpen...eller kanske bara gnälla lite till!Hedvig är i alla fall hur gullig som helst!

Första sommardagen!!!

Helt underbart har det varit idag. Jag har jobbat barfota (men med skor) första dagen för i år, nu hoppas jag att strumporna ska få stanna hemma till i september...
Det är fortfarande ca 17 grader ute fast klockan är 21.30...häääärligt äre!
Vi har picnicat ikväll. Grillad kyckling och bulgur blev det. Helena och Iwona tittade förbi.
Man blir glad av sommar och sol.

               

Pappa och Brill

Har båda varit här på blixtvisit

Brillan tyckte att Sevve var lite läskig...ganska mycket faktiskt men pappa...spana in hur han tittar på den lilla.

När jag är sjuk

Tar han hand om mig...
Mina killar

De är världens finaste eller hur!


com hem

Snart gör jag slut!
Internet funkar typ aldrig...

Nu ska jag snart åka in till stan, bloggar på riktigt om internethelvetet funkar senare idag.

Pappan bloggar...

Nu har jag besökt Severin även Hanna och Jens. Det är en jävla fin katt, det trodde inte mitt värdpar att jag skulle tycka! Men de har fel när de tror att jag skall köpa katt.
PO

2 ggr

Jag har varit sjuk två gånger den här veckan. En dag hade jag typ feberkramper och frossa men ingen feber, helt utslagen va jag - dagen efter var jag hur bra som helst. I fredags kväll blev jag magsjuk, tror att det var något jag ätit faktiskt. Pappa förstod direkt att det måste ha varit för att jag ätit soyakorv och inte kött och potatis : )
En sak verkar gemensamt i alla fall när jag är sjuk,  jag blir ett barn igen. Första sjukdomsomgången fick Jessen ta hand om mig och fixa film som jag kunde sova till. Jag valde mellan Madicken och Alla vi barn i Bullerbyn. Andra sjukomgångens uppfrisknande bestod naturligtvis i att börja äta igen. Jessen tog än en gång hand om mig och fixade det jag kunde tänka mig att äta - barnmat, varmkorv med potatismos.

Väääärldens bästa syster och väääärldens bästa frissa har gjort gesället i helgen och naturligtvis fixade hon detta galant! Grattis gullunge! Vi måste fira snart!!


bläää

Trött och hängig...man kan ju undra varför jag inte går och lägger mig?!

Förra helgen...Valborgshelgen!

Vi hann med en massa förutom att skaffa kisse...


Valborgseld på Torsviksberget! Okej det där är en solnedgång...


Första "sommar"middagen


Blomlådorna till ballan fixade...


Sevves första promenad ...

Jepp en liiiten prommis blev det igår kväll. Det var lite kallt så kattstackarn behövde en tröja...ett par av mina gamla benvärmare rök...Jag vet att bilden är helkass men ganska gullig kisse va...

Haha...här är första försöket...ett grönt korvskinn på en krallig kille : )Det visade sig att mina strumpor var på tooook för små. Jag måste vara rena rama Askungen!

känner att det är dags...

för ett nytt inlägg. Men jisses vad ska jag skriva om? det får bli ett tråkinlägg.
Har haft en  mysig helg. Jessen slutade tidigt i fredags och vi fick dricka lite vin och käka tillsammans, vilket inte händer ofta en fredagkväll.
Lördagen ägnade jag åt min smurf till syster och hennes två arb.kompisar som var här på visning. Jag skulle plugga hela dagen...men var så in i bomben snabb att jag hann med Hedvig. De shoppade, jag hängde på. Det var faktiskt en såndär myslördag som man alltid skulle ha. Shopping i några timmar och sen ett glas vin på uteservering!
Idag har jag återigen haft systerhäng, missade en loppis på strand (hoppas att den var dålig : P ) men det var det allt värt. Nu har den lilla skrutten åkt hem och Stockholm är allt bra tomt utan henne.

Alla mina gossar ligger i soffan bredvid mig och sover. Livet är bra härligt ibland...men lite tyst nu, hihi.

Hedden vi kör en picnicferre i sommar är laddad!

Livet är orättvist!

Ja det tycker i alla fall Severin. Idag fick den lille sig ett välbehövligt bad. SAMTIDIGT fick MELCHIOR mat! Husse tyckte att han planerade bra för han tycker inte alls att det är rättvist att Sevve käkar upp all mat för "storebror". Severin han sprattlade och fnös.

okej...efter som ni tjatar så mycket...

så kommer här några fler bilder på Severin och Melchior ; )
!

Idag är jag trött, bara trött. Och tråkig.

Så fort man glömmer?!

Oj vad mycket det händer när man har en kattunge i läggan! Haha...minns inte att Melchior hittade på lika mycket bus. Men jag tror betämt att Severin är ett typiskt småsyskon:
  • Han retar storebrorsan...och skriker när brorsan vill ge igen
  • Han är totalt orädd och bryr sig inte alls när någon vuxen höjer rösten, blinkar bara lite med ögonen och ser söt ut!
  • Han vill ha ständig uppmärksamhet (typiskt småsyskon ; )
  • Är världens mysigaste särskilt mot sina nya "föräldrar"
Severin har för övrigt också hunnit med ett bad med dusch som följd. Igår jobbade stackars husse till 00.30 (14 h arbetsdag) när han ca en timme senare kommer hem är han naturligtvis både trött och kissnödig. Severin är mest nyfiken. Jens uträttar sitt behov och spolar (tack och lov!) sekunden senare hoppar Sevve ner i toaletten. PLASK!!

En annan sak vi förundras över är Severins och Melchiors mat. Ingen av dem vill äta sin egen! De vill bara äta ur varandras...Severin verkar klara övergången med maten riktigt bra (vi har försökt med att äta i olika rum osv. men han springer mest till den andra matskålen), ingen dålig mage i alla fall. Frågan är väl bara hur tjock Mekke ska bli?! Severin också kan man ju tänka för han äter ofta sin egen blötmat eftersom han får den vid sidan om...sen Melchiors blötmat...och knacks. Sina egna knacks och även lådpelletsen är utmärkta fotbollar!!

Jag borde plugga...

Jag vet att det är lite tjatigt...

men det rör sig faktiskt inte så mycket annat i huvudet nu. Försöker plugga men det är ju tvärstopp i skallen.


Severins första familj...


Mamma Bibbi, som Jens är lite kär i.


Det ÄR utmattande att få en "lillebror"!


Världens finaste


Rynkigare än matte!!