Lite sjuk i huvudet är han allt allas vår Janne S


Dagens Stenmark kan man kolla n på Aftonbladets kultursida...om ni missat det vill säga.

veckans...

har under den här veckan min vana trogen gått och funderat på allehanda små kluriga blogginlägg, t ex har jag varit bestört över alla dessa pensionsbesked, sett frost på bilrutorna och en massa annat. Får se om de kommer som inlägg också ngn gång?!
Nu ska jag åka in till stan...kanske, kanske hittar jag ngt djurigt för 25 spänns, vi får se!

God lördag på er

Om ni undrar...

Pappa och Brill...det var ett sånt här skrin som ni gav till lilla Ester i doppresent...det lilla.Det lilla har en spegel i locket och tydligen ett spännande lönnfack också! Det är ju ruskigt mkt 70-tal över detta eller vad säger ni. Det kan tänkas att en viss donna född på just 70-talet som snart fyller år också gärna skulle vilja ha ett sånt!

Kramikram

Om jag fick välja...

Skulle jag sitta ihopkurad på mysiga cafeér hela dagarna och dricka smarrig latte och trycka kanelbullar. På lördag kanske????

Plötsligt händer det...

Efter åtta år har Jens äntligen förstått vad som verkligen intresserar mig!!!
Inte en utan två gånger den här veckan har han berättat om hur han gör när han äter en viss godis för att den ska smaka extra gott!!! Snacka om att jag lyssnade och tog till mig av denna nya information. Godis måste vara världens bästa samtalsämne!!!


Den spanska reven...

Igår var jag på "My Fair Lady" med finaste Anna, Daniel och Kerstin. En mysig föeställning var det allt och jag är glad att jag fick följa med och fira Daniels födelsedag. Henrik Dorsin var med och var riktigt rolig! Hittar inte det rätta klippet men hans paradnummer finns med här...Naturligtviiiis så var det bättre på plats! I övrigt var Tompa K sjuk men hans ersättare passade nog bättre in i rollen. Had ju varit kul att se mr Körsbär ngn gång.

Det bästa med tax free...

Behöver jag säga ngt mer????


Imorgon ska jag bli pigg!!!

I morgon åker vi på en kryssning, jag och ett gäng från jobbet. Det är en sak som är lite tråkig...Nordman spelar på båten, kanske man ska söka sig till en annan del av båten en stund!

höst.

Jag är så trött att jag skulle behöva gråta en skvätt. Har ingen särskild anledning egentligen men det skulle vara jädrigt skönt att gå och dra täcket över huvudet fram til jul ungefär och sen fortsätta att ligga i ide efter nyår till i mars! Jag tänkte på mig själv härom dagen i alla fall och är stolt över mig själv - jag har hoppat av min handledarutbildning. Det får bli en annan gång helt enkelt.


blunda!!!

Det här är kanske det äckligaste jag sett...men det går liksom inte låta bli att titta. Jag har en känsla av att min mamma och kanske Jenny-Ann kan finna nöje i att titta på detta.


blunda!!!

Det här är kanske det äckligaste jag sett...men det går liksom inte låta bli att titta. Jag har en känsla av att min mamma och kanske Jenny-Ann kan finna nöje i att titta på detta.


...................

Jag har ingen lust att skriva...så jag gör inte det heller. Kommer en uppdatering snart kanske.

Det blev en bio...

Vi gjorde som Hedden och pappan och gick på bio i går kväll. Flickan som lekte med elden blev det, jag blev förvånad och tyckte att den var riktigt bra...skulle Paulo Robertos biljaktsscen klippas bort skulle den vara ännu bättre.

Har haft en härlig dag på jobbet med en inspirerande lersession!

Tisdagspuss på er

Mamma kan vara stolt!

Jag har idag både ringt och besökt tandläkaren. Nu sitter jag med jättehängkind och snudd på rinnande saliv. Jens lagar middag som jag inte alls är redo att äta. Hoppas på att bedövningen släpper snart så jag får testa den där spännande pastasalladen med varmrökt lax.

Jag är så glad för mina fina arbetskamrater som ställde upp så att jag kunde gå och fixa min trasiga tand.


Helt slut

Efter en hel dag på kattutställning, Sevves första. Han fick fina utlåtanden men nu är både matte och den lille sååå trötta. Tur att det är söndag och snart dags för  Mannen under trappan, sista delen. Undrar om pappan ska bli totally mental ikväll!!!

I dag är jag riktigt glad över att inte bo i Skellefteå (efter att ha läst alla inlägg på fejjan), jag är INTE redo för snö!!!

Inte så bra kanske

Förra julen ungefär fick jag lite ont i en tand...jag funderade om det var så att jag hade en spricka. Självklart har jag ju inte gått och kollat detta och har heller inte direkt haft några problem. Nu under senaste veckan har det känts mer tydligt att ja det måste vara en spricka och nu helt plötsligt så gick en ganska stor bit lös!!!! Vad i helsicke?! Vad ska jag göra, det gör inte ont, känns inte alls faktiskt. Det är en kantbit av tanden näst längstbak på vänstersidan av underkäken.


Dagens idolfråga...

Varför i hela friden gör juryn sådär jämt??? Skickar vidare någon som de inte tycker är bra för att sedan såga personen program efter program och artisten får så ALLA sympatiröster och blir som typ IdolJens trea, fyra eller vad sjutton han blev!


"IdolJens"                       årets IdolJens????

helt sjukt...

I morgon är det fredag, IGEN!! Hinner knappt med. Den här veckan har vi haft föräldramöte...päronen fick som barnen presentera varsin burk och vi skrev dikter. Det är verkligen jätteroligt och snacka om att barnen är stolta över sig själva och föräldrarna!!

Helgen bjuder på lite pluggande, en del syande och kattutställande och kanske, kanske en träff med hela arbetslaget hemma hos María.

Snart Idol, men först kaffe och en yatzy

Jag undrar om en bild gör inlägget liiite roligar...

Joo det tycker jag nog allt
Nina Hemmingsson är verkligen helt skruvat suverän!!