.

Jag håller andan, vågar knappt hoppas, kanske, kanske kan livet börja om på riktigt från första maj. Håll tummarna för oss så lovar jag att återkomma med eventuell pånyttfödd energi ♥.


paus?? sluta??

Orkar inte riktigt skriva nu.

Men vi har haft en ganska bra vecka, vi var bjudna på middag hos våra otroligt pratsamma grannar (dessutom var våra dubbelt så pratsamma grannar ovanför oss medbjudna) i torsdags. Gott och trevligt var det om än det blev lite senare än vad vi tänkt oss.
Jessen har påbörjat sitt nya liv, verkar bra och håller alla tummar för honom.
Jag lördagstvättar och hade tänkt vara effektiv idag men jag har lite svårt att komma igång.

Men jisses, askmolnet??!! Hallå, hur märkligt är det inte???

men nej!

Jag blir så ledsen när det går sådär...i hockey alltså!

Sunday snowy sunday...

Idag dog jag lite när jag tittade ut genom fönstret...va fan!! SNÖ!! Det är numera helt vitt utomhus. Ogillar skarpt. Antar att det kommer eftersom vi endast avstod från att byta till sommardäck pga av Jessens rygg igår.

Påsken har varit sjukt skön, känner att det lätt skulle kunna bli en vana att ha fyra dagar helg!
Vi har inte gjort så mycket mest spelat spel, promenerat och ätit. Jag har tokvunnit i Alfapet två ggr vilket är ovanligt men mycket, mycket rättvist =).

snygg va!! Hahaha

Jag har gjort det igen!

Fyndat alltså!!! Vi var en sväng på Kupan idag och tro det eller ej men den här fantastiska hästen fanns där och skulle ju bara bli min för endst fem kronor. Tanten i kassan skrattadde lite åt mig men vad gör väl det?
Sen efter en promenad till Bofinken som för övrigt var stängt stack jag in huvudet på Superstore för att handla lite lök och vad fann jag i leksakshyllan om inte två fabulösa samurajer för endast 19.90!
Vet inte vad det är med mig och va fattig...jag bara måste göra dessa små fynd lite nu och då. Dessutom är jag ju inte sådär förbaskat fattig som jag ger sken av heller, jag gnäller nog mest. Sparkontot är inte tömt ännu och egentligen klarar vi oss fint, det är bara vardagslyxen som fått ge vika. Jag längtar dock efter den dagen då vi har två inkomster och har råd att handla lite kläder bara för att eller gå ut och äta! Tuuur är väl att jag i alla fall kan glädjas åt lite småkrafs, haha!!Glad påsk på er alla i alla fall. Här är det ääääntligen riktigt härlig vår!