Hittade en sådan fin barnvagn på tradera...Här Frågan är hur svår den är att kränga upp och ner på Lidingöbanan??? Men vill man va fin får man lida för det sägs det va?!

Jassi Martin!!


ego...

Om man är snabb kan man ropa på "mina krokuskoppar" på tradera nu...alltså till mig =)

Jag har hittat mig ett litet hus...det skulle väl passa den här lilla familjen helt utmärkt...förutom att det ligger ganska långt bort :(. Gansak billigt också...naturligtvis i Stockholmsmått!!

om man tänkt sig...

...fira mig med presenter på min födelsedag och gått med i campadre...kan man passa på att gå in där och köpa en klocka från Neptun design till mig för billig penning, gul tror jag är önskefärgen!! (kampanjen pågår till på lördag!!)Dagens höjdpunkt...

Vi har gått en svettig promenad till Hjorthagen idag och äntligen handlat på mysiga Bofinken. En fin hylla i gult med gul blommig tapet som ska få bli Jessens sängbord och en handsydd fingosekatt (som lille Noa ska få)blev det. Men det kanske allra bäsat med dagen hittils är helt klart att på vägen hemåt gick vi förbi seven eleven och jag dristade mig till att köpa en latte (visserligen liten) som lätt slank ner i min så länge kaffeförringade strupe!!!

Göteborg var för övrigt toppen, hann förutom mitt föredrag som gick jättebra och en bunt med föreläsningar men att träffa finaste Kattis och Jossan. Det blev lite kort att träffa dessa små duntussar som båda är avsevärt kortare än jag :p!! Det var roligt att ses och hoppas verkligen att det inte ska ta flera år innan vi ses nästa gång!

Har nu jobbat tre veckor efter semestern...känns bara fint än så länge ♥.

Pappa läser saga! 

Det här är så mycket pappa P-O det kan bli =)

Den här vill jag ha!

Krokus heter mönstret av Margareta Hennix, Gustavsberg!!


Så var det gjort...

Första veckan avklarad med både öppning och stängning...jag har visserligen inte jobbat häcken av mig direkt men jag klappar mig stolt på axeln! Nästa vecka blir allt spännande med ny organisation, äntligen lite barn på förskolan och resa till Gbg!!! Håll alla tummar ni har för att jag inte ska bryta ihop av det enelska!!!

Nu ska vi snart äta lax och sen blir det en soft kväll. i morgon väntar 30-årsfest hos Magdalena och på söndag ska vi testa ett fint café och träffa den lilla Noa!!

Puss och trevlig helg på er

Jobb igen...

Helt konstigt är det att semestern är över och jag redan jobbat två dagar. måste dock erkänna att det varit ruskigt segt att jobba, typ inga barn och förvirrad förskollärare som glömt allt hon tänkt göra ;P
Idag har Chiiiifen och jag planerat för kongressen i Gbg nästa vecka, 20 minuters "föredrag" på engelska och jag som ALLTID improviserar...hmmm kanske måste drista mig till med lite stolpar den här gången.

Sommaren har varit härlig, massa Skellefteåhäng har vi hunnit med och igår kom finaste Anna och Daniel förbi, vilket var evigheter sedan! Nu har sötAnna åkt och Jessen tog Dannon på en biljard. Ska själv ladda upp för So you think you can dance och sura inför morgondagens öppning...