Huvudet fullt av bomull...

Ja inte blir det mycket annat gjort än timmar av stirrande på den lilla underbara Maj! Ska blogga snart...tror jag...


söndag...

Jag undrar om det blir en färd norrut i morgon eller om vi får invänta bättre väder.
Vagnen och bilbarnstolen, bebisens kläder och våra kläder är packade och väntar på att få se norrland i alla fall.

Idag kom Martin ner...stackarn har kört halva natten och hela dagen i snöoväder. Han kom i alla fall med en jättefin egentillverkad vagga med Birgittas fina täcke och underbara små stickadde kläder!

Bebis kom och ligg i våra små sängar nu!!

Längtar...

Vill som mest gå och lägga mig...så att det snart ska bli en ny dag. Antar att det är så här det känns att vänta...
- väntar på att gå på semester (två dagar till)
- väntar på att bli smal
- väntar på att kunna/vilja träna så jag svettas (längtar faktiskt skitmycket efter det)
- väntar på att åka upp till Skellet
- väntar på att få fira jul
...men mest av allt väntar jag naturligtvis på att få veta vad det är för liten filur som pillras där i magen ♥

ingen fara...

Kanske ska berätta att mina värden var bra igen när jag kolladde i fredags...skönt!
Nu väntar vi på bebbe...fem arbetsdagar kvar och en av dessa är en utvecklingsdag!!!
Vi ska laga vår bil också...det är kuuuul med bilar :(
Åker förmodligen norrut nästa helg, lutar åt söndag i dagsläget får se hur det blir.

Allt blev genast mycket svårare...

Helt plötsligt var mina värden inte så bra...eller blodtrycket...får se hur det ser ut i morgon. Känns konstigt eftersom jag aldrig varit sjuk. Håll tummarna för mig i morgon.

Bjuckar på en till fettobild :)

Lever loppan på loppis!

Eller nja...jag gillar ju att gå på loppis men den här där vi själva stod för typ en åttondel av loppisen var inget vidare. I Torsvik var det adventsloppis idag och Jens och jag hade plockat ihop vårt bästa skräp för att tömma förråden lite. Loppisen skulle börja kl 10:00 och vi var väl där ganska precis, vi hade ju då vanan trogen dragit ut på tiden lite så när vi anmälde oss så var alla inomhusplatser bokadde. Tur var väl att det bara var ett par minusgrade och lite småsnö...Jens hade blivit kallad till typ en arbetsintervju för ett ganska bra jobb och behövde vara i Vasastan kl 12. Så där fick jag höggravid och påpälsad stå på vår utomhusloppis...när Jens kom tillbaka kl 13 ca hade jag sålt en sak, en reflexälg för fem kronor...dessutom till ett gammalt förskolebarn vars mamma antagligen kände sig tvungen att handla av en stackars höggravid halvbekant utan loppiskö!
Det blev lite bättre sen men det var faktiskt bara tack vare våra bordsgrannar som hade en mamma som handlade ivrigt av oss. Till råga på allt prutade hon på våra priser åt fel håll, sa vi 75 fick vi 100. Haha ja lite skrot blev vi av med och det var lite småroligt, men nästa gång blir det nog en sommarloppis som förhoppningsvis någon besöker!!

Tantlägdan...

Har fotats i Fruängen idag...några bilder blev nog helt ok, ett smakprov får ni här även om magen inte syns så jättemycket. V.37 för övrigt...

Lite coolt...

Har varit på MVC idag och kollat blod, lyssnat på hjärtslag osv. Jag har fortfarande bra värden och allt verkar vara bara fint. Det häftigaste som hände var att när vi ska gå därifrån... vi har naturligtvis bokat in en ny tid (redan nästa vecka den här gången)...säger vår barnmorska Lotta: Jamen då ses vi nästa vecka och skulle det vara så att ni är på BB så behöver ni inte ringa och boka av tiden jag får veta det då i alla fall. Fatta nu är bebben färdig!! Den kan få komma nu...utan att det är någon fara...
Är så nyfiken på vem det är som bor där inne!!