Gissa spåret...


Det syns kanske inte så bra men tittar man nogaser man en massa små ränder...
Vi gissar på Severins tunga...
Så här såg i alla fall vårt smör ut idag när vi skulle sätta oss och käka middag!

Måndag, igen!?

Tiden går sannerligen ruskigt fort. Nyss var det fredag och vintertid och nu känns det i lilla ögat att det är måndag och sommartid...jag har liiite svårt med att förlora en timme varje vår, att ta tillbaka den varje höst är en heeelt annan sak. länge, länge kommer jag att klaga på att jag minsann egentligen steg upp 5:15 i morse och dessutom ska göra samma sak i morgon och sääääker någon mer gång den här veckan! 6:15 är tidigt men det är ju ingenting i jämförelse med 5:15!!!

Sevven skulle få sin hjärtscanning idag men veterinären var sjuk! Ny tid nästa vecka i stället.

Finns det något roligt då?? Jooo både Snödropparna och Vintergäcken blommar på jobbets gård!!

vuxenpoäng så det sjunger om det..

Jag och Jens har efter att ha planerat middag för typ heeela den kommande månaden idag också storhandlat. Vi kommer bara att behöva kompleteringshandla lite smått  (färskvaror då naturligtvis) annars är det bara stt laga, äta, laga äta!!

Nu ser vi hockey, hoppas, hoppas...

...

åhh så trött. Jag är inte skapt för att börja jobba allt för tidigt, är dessutom kocken hemma och VABar (som för övrigt åker över heeela stan för att komma till jobbet kl6!!!) måste den stackaren (jag, idag) börja jobba en halvtimme tidigare (det jävliga är dessutom att jag vet att jag är gnällig plus att jag bara har en kvarts promenad till jobbet) Det blir nog en flirt me Eva till nästa termin och bara stängningar för min del...
Snart dags för teater, det återsår att se om jag kommer att bli pigg av det..

Puss på er alla i morgon är jag kanske, eventuellt, möjligtvis liiite mindre sur =)

Sevve charmar skägget av husse...


jamen titta det blev ju ett fynd!

När Hedvig var här köpte jag en ganska ful träskål som bara stått där och tittat på mig. Jag har inte riktigt vetat vad jag skulle ta mig till med den. I  går slängde jag in den i diskmaskinen och vips hade all färg försvunnit inklusive den inte allt för snygga dekormålningen. Idag fick den lite färg och ögon...
Nä så var det nog inte...

Det där med att va så upptagen att jag inte hann skriva.Orken däremot har varit som bortblåst och tänker att de här gnällinläggen i alla fall inte är särskilt roliga att läsa...

På sista tiden har snösmältningen i alla fall kickat igång, den kickade igång mig också (till mina axlars stora förtret) till att hjälpa den lite på traven. Spadar och sopborstar användes flitigt på gården igår, så pass att jag fick frågan om "Gumman tö" kommit på besök. Härligt är det. Idag är det ca 8 grader varmt och solen skiner. Ska nog ta mig en stvapromenad...till jobbet. Hinner inte med någonting känns det som, måste bara passa på att dokumentera lite när det inte är någon annan där.

I övrigt händer inte mycket, teaterkursen som hittils mest bestått av en massa improövningar är nog det som håller mig ovan ytan. Trots att jag varje vecka känner att den är lite väl sent (20-21.30) är det så förbaskat roligt. Gud vad vi skrattar. Snacka om något som ger energi, jag tror faktiskt att jag förstår det där med skratterapi!!!

Idag ska ordningen återtas i badrummet, kattlådan är redan tvättad men golvet och inredningen ska få sig en rejäl skrubbning. Det låter onekligen som att jag tänkt mig att vara oerhört effektiv idag. Få se om energin riktar sig mot mina sysslor (som att läsa de TRE!!!, fattar inte varför jag inte gjort det ännu, sista sidorna i mattelitteraturen) eller om jag råkar såsa bort dagen framför datorn.

Förra söndagen, eller var det lördagen kunde vi äntligen belägra ballan för årets första ballayarre!!

Sevve tyckte att det var något kallt medan pälsbollen (som blivit smal!! pälsstrecket!) njöt.

Jag har under en längre tid försökt övertala en pojke på min avdelning att ge mig en gubbe som han gjort i lera, han fortsätter envist att säga att han vill behålla den själv. Han erbjöd sig dock att göra en annan till mig, en med tröja. Den är ju naturligtvis ocskå fantastisk...men jag hoppas, hoppas att han ska "glömma" kvar den när terminen är slut =p. Den här godingen ska i alla fall få plats på en vägg här hemma!


sicken dag!

Först tryckkurs hela dagen och sen teaterkurs hela kvällen!! Snacka om friskvårdande!!!

Jamen vi pysslar väl vidare

veckans projekt är pärlplattor...igen, det var ett tag sen men blev inspirerard av rosahemmet att sätta igång igen. Det bidde fågeltema den här gången.


Jag gjorde också ett myrornafynd (obs!!! inte ropis naturligtvis) 25 spänns...


Sen kan jag ju berätta för Hedden att hennes fina burk har fått flytta in med sonny angel blue i plexi...den burken hon bara inte orkade ta med hem!!!
Min spotifylista

Hannas spellista

Kanske det här kan funka....testa länken lilla H

Fredag, välbehövligt!

Har haft alla mina utvecklingssamtal den här veckan. Det är roligt men intensivt. Idag hade jag det sista med tolk och allt och det funkade bra, det är alltid lite spännande när man inte är ensam som styr och ställer! Det har varit en ganska lång vecka med många tidiga mornar och på det rätt så sena kvällar..med avdelningsmöte (som för min del bestod av maratonsamtal), mattekurs och utv.samtal efter arbetstid. Till råga på allt åkte deta lilla penntrollet som bekant hem i måndags så det blev tomt och mindre färgglatt i den här stan!

Något som var bra var att i kartongen till min plexihylla följde det med stora bitar av frigolit, formade som lådor. En har pimpats och den andra ska spraymålas så snart jag handlat färg. Gillar när man kan omvandla något som man inte trodde man hade!

Trevlig helg på er. Nu ska jag laga fredagsmiddag. Får äta med min kära i kväll ♥.

Buhu..

Hedden har åkt hem...men det var rackarns nära att hon inte ens tog sig till t-centralen...tunnelbanan spökade. Nu är hon hemma i alla fall och tomt är det.

Hon har shoppat massor och jag har fyndat en hylla som jag spanat på ett tag. Hade väl inte råd egentligen men struntade i det. Den här snygga hyllan bor nu i mitt vardagsrumsfönster...i den bor också ett nyförvärv i form av Sonny Angel Blue ♥. Han ska skänka mig tur men mest är han nog söt, och naken!


Sen hände det bästa i helgen ...hängmattan har ju banne mig öppnat igen!! Go vegocafé!!!