Inte mycket nytt...

Förutom att jag bytt teaterlärare från en halvkändis till en västerbottning...som till råga av allt är från Jörn!
Tänka sig.
Ibland roas man allt av bra lite!!

Jag är tjock!

Blir mer och mer lik en val eller i alla fall en säl för varje dag som går!!

Inte för att ni behöver men...

Mamman brukar be om en önskalista varje år...det har hon inte gjort ännu, kanske för att hon shoppar för fullt till bebben =). Jag lägger ut en lista här i alla fall mamma!!

Önskelista Hanna 2010

Kaffekopp Adam, Stig Lindberg (1-2st)

Modern family säsong 1 (DVD-box)

Arrested development säsong 2 och 3 (DVD-box)

Kopp Krokus, Margaretha Hennix

Hotellövernattnig el dylikt (tänk softa en natt) i stockholmsområdet

Presentkort H&M, Monki...

Och sånt som är roligt, fint och bra att ha!!


...

Vi fick inte sängen...den var redan såld men det kommer ju fler antar jag.
Valet gick ju dock sämre...det kommer inte ett nytt förän om fyra år!!
Nu ska jag snart på trivselkväll med jobbet, komptid får vi också!
Lilla Minna är här och vaktas, hårig är hon men rackarns snäll...märks inte att det är en till katt i hemmet.

Glad tisdag på er, vill någon komma förbi med en kaka??

Hjälp!

Vad behöver vi egentligen när bebben kommer?? Jag har spanat fram och tillbaka och hittade den här på blocket den står på Lidingö och kostar 1000 spänns med säng, madrass, sidoskydd och skötbord. Tyckte det verkade fiffigt eller är det bara bökigt??


Barnvagn sen!! Jag blir inte klok på detta, visserligen tycker jag ju att en 70-talare är snyggast men den känns ju inte så praktisk. Vi har inte råd att köpa en helt ny vagn och det behövs ju inte heller men jisses vilken djungel det är när man tittar på Tradera/Blocket - har ju ingen som helst aning om vad som är bra eller dåligt!! Vill mest ha en någorlunda snygg vagn som är lätt att köra och packa ihop. Snälla hitta rätt åt mig!!

Kläder är nästa kapitel, hur mycket behövs?? Vad behövs och i vilken storlek?
Behöver jag en resesäng?? Om bebben föds i Skellefteå vart ska den då ta vägen när vi kommer hem från BB?? Tuur att det är tre månader kvar att grubbla!!

Wohooo!

Jag ska ju bli mamma så då måste man ju jobba på sina vuxenpoäng.
Idag...eller ikväll (inte så vuxet kanske att färdigställa detta runt 22) bakade jag sirapslimpa. Rackarns god blev den, mina barns kompisar kan få komma hem till oss och fika i framtiden...om jag nu hinner baka klart innan läggdags =)

shoppingsugen!

Vill handla...tittar på saker till bebben känns som att det är sånt jag ju behöver!!!
på Inreda.com klicka
här... kan man tex köpa de här söta...Bilderna är lånade från Inreda...

För övrigt är det fullt liv i magen...verkar bli en rörlig en. Alla andra är så säkra på vad det blir för sort, vi vet inte!

sköna söndag...

En lugn och framförallt billig helg har till största delen (för mig) spenderats hemma...och är man hemma kan man väl passa på att tvätta, städa och gnälla över det. Steffe har varit i stan i helgen och min J har förstås spenderat tid med honom...två vilsna norrlänningar har gjort stockholms gator...

Idag var vi på husvisning av "vårt" lilla radhus i Norsborg. Huset hade mycket potential men var ruskigt skabbigt. Det var roligt att se dock, ingen av oss var direkt förälskade i bygget när vi åkte därifrån så det var ju bra!!! Kan tänka mig att hålla ögonen öppna för liknande i framtiden.

Stackars lillMecke hade inte lika skoj den stackarn. När vi kom hem efter husvisning och storhandling på Willys stod en mycket tyst och ynklig luddig sak och tittade storögt på oss...det lilla krypet hade varit utstängd på ballan hela tiden. Finns få som kan se så ynkliga ut som han...

Mechekatten med sorgsna ögon...