Sötaste lilla Maj

Har lånat mammans mössa.


Evighet!!

Det där med hushållssysslor och att de aldrig tar slut! Vem har bestämt att när man äntligen är klar med alla måste man börja om! Jag menar snacka om att städning, tvätt och storhandling är färskvara. Tänk om man kunde få göra det nån gång då och då och det skulle hålla i sig - tänk så mycket roligare det skulle vara!!


En liten...

Nunngubbe...alltså blandningen mellan nunna och jordgubbe.
Söt tycker jag i vilket fall.


Äntligen

Vi fick åka till Vällingby för att äntligen kunna klä våran sötnöt i denna onep...jag menar overall ;)

Särskilt lättfotograferad är hon ju dock inte 


Hmm

Vi säger ofta (och med ofta menar jag typ jämt) att Maj är världens sötaste. Ibland är jag inte riktigt säker på om vi är lite smådumma eller bara föräldradimmiga.
Hahaha...jag dog lite när jag såg den här!


Det här med navlar

Kan tydligen inte undersökas nog 


hurra för Jessen!

Som fyller år idag.
Födelsedagsbarnet har fått välja aktivitet idag så det blir en tur till fotografiska om ett par timmar...hoppas på att det inte är överdiiiivet trångt.


Hur är det att jobba då?

Jo, ganska kul faktiskt. Visst det är tråkigt att vara ifrån Maj och ännu jobbigare när hon är sjuk som nu (IGEN!!) men det är ju bara att vänja sig. Det är lite jobbigt att ställa väckaren varje kväll och att måsta stiga upp innan resten av familjen (särskilt febriga, oroliga nätter). Men det är rätt mysigt att hitta nya och gamla små vänner som inspirerar en. Jag hoppas att vi ska få en energifylld vår med många nya tankar och mycket kreativitet. Och en sak är ju fantastisk! Att se sin underbara fantastiska dotter le mot en när man kommer hem om hon dessutom bjuder på några helst snorfria pussar kan det ju knappast bli bättre!!


Läsa bok med morfar:)Rackarns

Har laddat hela helgen för en tur till stan. Vi har varit lite småkrassliga hela högen så vi har dragit ut på det lite. Idag skulle det då tillsist ske. Eftersom vi inte var superpigga idag heller kom jag med den briljanta planen "vi åker till Karlaplan där vi kan gå på Fältis, de har ju ändå polarn och pyret, h&m, Åhléns och lindex...dit vi ska". Väl på fältöversten minns jag att jag gjorde samma briljanta plan förra året vid mellandagsrean. Fältöversten är ju en SKITGALLERIA (kom ihåg det nu!!!). Vi började på Åh som inte hade ngn klädavd, Lindex och H&M var trånga och röriga och hade typ ingen rea. P.op. var bra men det fanns inga ytterkläder i rätt storlek tyvärr. Vi köpte en jättefin "one piece" till Maj som såklart inte var på rea. Den var också för liten eller iaf snart urvuxen så vi måste byta (bara de får in en 86a).
Det får bli pyjamasjakt här på Lidingö i stället och kanske en tur till riktiga stan nästa helg.

Maj kan vissla btw, lättfotat är det också...


Att kunna själv!!

Nu kan hon ta av sig tröjan själv...
Undrar om den någonsin kommer va på igen?


Kanske skulle

Ja det kanske borde bli sagt att julen var god. Maj träffade en liten tomte, en vanlig tomte (som viserligen åt knäck genom ögonen) och en kostig ganska otomtig tomte. Hon var inte räddför någon av dem. Massa finajulklappar fick vi alla och julgord gick verkligen hem hos den lilla som äntligen fåttbörja äta riktig mat.


Får vi börja???Inte allt för stressiggt heller...lite långt mellan Ersmarksbodarna och Hjoggböle men annars gick det fint att kombinera. Mamma, Nicke och mormor fick vi fira med hemma hos Hedvig på juldagen. Stackars morfar var hemma men han hade ju i alla fall haft tjugo- trettiotalet tomtar på gården ♥


En rolig sak...

...med att ha börjat om oc jobba är ju dessa ungar. Idag t ex fick min kollega Johanna frågan "vad heter din mamma?" av ett barn. "Ann-Christine" svarar Johanna...det går några sekunder så säger den lille "jaha, heter din mamma apelsin?"
Underbart!

Fin blogg

Malin Ahlin, ung, snygg och fantastiskt begåvad. Ta en titt!!


Bilden har jag lånat från hennes blogg, de där fina ringarna har hon gjort men mest illustrerar hon.