snart slut på semestern

Oj...jag har ju nyss fått semester!! Jaja skönt har det varit att vara ledig har ju en vecka kvar också (och lite komp!)

I morgon åker jag till Anna på besök, det blir ett kort besök men det ska bli roligt att träffa den långa damen! Tror att jag bara kommer att stanna en natt eftersom det vore skönt med en dag hemma innan jobbstart, ska dessutom på lägenhetsvisning på söndag!

Lillasyster fyllde år igår, hoppas att hon hade en toppendag...hon samlar iaf vuxenpoäng, tvättmaskinägare och allt!

Kram

Träningsvärk och solsken!

Jag har köpt träningskort på SATS
Jag gick på säljartaktiken...det känns bra iaf.
Har tränat ett pass body pump...ajaj i benmusklerna! Ieftermiddag ska jag lägga upp träningsprogram med stasmänniskorna, ska bli spännande!

Sol, sol, sol jag älskar sommarvärmen och Stockholms alla parker. Funderade på att åka och bada häromdagen...det är stort i Sverige!!!

Kram

Hej hopp

DN-galan igår...fantastiskt väder men lite svårt att titta på så många saker på en gång!! Roligt var det iaf och ingen försökte ta min plats...hihi!!!

Superväder idag me...snart en tur på stan tror jag.

Blev för övrigt en fika med eget spel i måndags, vi satt tillsammans med Barfen under markiserna och spelade alfapet i ösregnet...sedan köpte vi nödparaplyer på myrorna. Mitt paraply är stort, fult och gör reklam för "Falu Energi" nice!!!

Kram på er

typiskt...

Typiskt fikaväder och Jens tycker inte att det är så roligt att fika. Hedvig kom hit på en kanelbulle nu!!!! Vi ska nog fika iaf, har försökt leta på ett café som har spel också (för att roa J), går sådär men vi ger oss nog snart iväg på upptäcktsfärd.

måste bara

Titta vilka ungdomar, hahaha


Nytt utseende...

Ska jag behålla eller byta tillbaka...Bloggutseende alltså!!

Back...

Tillbaka i Stockholm efter en vecka med högt tempo men mycket mys! Saknar verkligen min familj...det skulle vara toppen om de kunde bo lite närmre!!

Idag försöker jag organisera lite eller städa...det går sådär! En hylla hade rasat (jepp Anna den du var lite rädd att sova under och som jag försäkrade var ofarlig!) när vi var i Ske...Vet inte hur jag ska lösa att hitta bra platser åt alla mina böcker och pärmar! En bra sak som hänt är att vår favoritfåtölj (den gula från Myrorna) har fått bli Lidingöbo...I löööv it!!

Nu vill jag ha mjukare väggar, hållfastare hyllor och en större lägenhet!

Grattis till A och K som blivit föräldrar, har beundrat underverket på FB

Kram på er

Fullt upp och dödslugnt

Jo så har det minsann varit här på sista tiden. Förra lördagen kom Anna och Daniel till stan och ville va med oss och det ville vi förstås att de skulle! Vi hann med en fika och lite indiskt käk innan D pep iväg till jobbet, A följde oss hem. På söndagen åt vi lunch hos Rappne i Ulriksdal...

Riktigt mysigt var det...grisarna fick vi också titta på, det blir nog ett återbesök senare i sommar om det hinns med!Vi forsatte dagen med att gå på Jennyaffären...hon ska lägga ner vilket är ruskigt tråkigt men vad som är roligt är att det var 70% rabatt på allt!! Köpte en fantastisk kjol och lite till...visar gärna upp vid senare tillfälle om ni vill!

A och jag tog sen en fika med hennes kompis Anja på Copacabana som alltid är mysigt. Därefter blev det sexfilmen...den var bra!! Vi tänkte glamoröst avsluta kvällen efter New York-filmen med flashiga drinkar...vi hamnade på Burger King och åkte sen hem!!! Hemma var huset fullt , hela Jens familj var här...10 personer i vår lilla skrubb...det blir faktiskt trångt!
A åkte vidare till Trosa på måndagen och jag betalade skatt och följde med Larssonsfamiljen på Wasamuseét. Ösregn heeela dagen! Mysig middag på Underbar på kvällen.
På tisdagen tog hela Larssonsklanen inklusive oss en tur till Kolmården, där träffade jag en zebraVeckan har därefter varit jättelugn...jag har fyndat skor på Vagabond och Jessen har jobbat en massa. Igår var vi ut och åt och drack en massa bubbel...lite skallebank och mensverk har satt stopp för all slags aktivitet idag...ska snart ta mig i kragen och pallra mig till tvättstugan för att tömma tvättkorgen och förbereda mig inför Skellefteå...för i morgon bär det av!!

Kram på er