Tänkte testa igen...

Och ja det gjorde jag. Eller rättare sagt Maj fick testa igen. Det där med köpesburk. Men nej, det gick inte idag heller. Hon håller på att kräkas och vägrar ganska snart att öppna munnen, jag ska knappast säga något eftersom jag inte ens vill smaka så klart hon inte heller vill :). Tur att mosboken är inhandlad och att hon verkar gilla det mesta där, eller jag har nog bara provat fiskgryta och linsgryta därifrån än så länge men det har gått hem. Det vore ju rackarns skönt att använda sig av en burk nu och då men det får bli storkok även framöver...

Maj har också fått gå med i "Barnens bokklubb" valde den eftersom jag tycker de verkade ha ett bra utbud och de gjorde dessutom inte som "Goboken" som verkar ha en aningen förlegad syn på kön. Försökte skicka ett mejl till dem och fråga av vilken anledning de ville veta om det prenumererande barnet var flicka eller pojke...meeen mejlet gick inte ens iväg. Konstigt! I alla fall kom de första böckerna igår, den ena "Lalo trummar" verkar gå hem hos min sköna böna. Vi har läst den flera gånger och hon tittar på bilderna och hänger med, åhhh vad roligt jag tycker det är!!

Krypet här hemma har häromdagen testat kattmat för första gången, rackarns sur blev hon då jag petade ut den lillakulan ur munnen. Hon röjer värst av alla kompisarna i bvc-gruppen men är världens goaste och faktiskt riktigt mysig och nöjd för tillfället :)


Vi skyndar oss att använda finjackan innan...

dsc00358 (MMS)

Vi skyndar oss att använda finjackan innan den är alldeles för liten.


...

jösses!
Kolsvart i lägenheten och det mullrar som attan där ute...blir nog en stillsam dag detta, lite matlagning och bak vore kanske inte så dumt.
Martin och Birgitta är på besök och Maj njuter av farmor och farfar, härligt att se.
Jessen har för övrigt varit på arbetsintervju för något mycket spännande, det blir stooora förändringar om han får det och tackar ja!

puss

PS: ett som är säkert är att vår Maj inte är rädd för läskiga dockor, varken Ingela eller Lotta skrämmer slag på den ungen :)

God morgon, vi är trötta idag men en av os...

dsc00352 (MMS)

God morgon, vi är trötta idag men en av oss blir 8 månader :-D


plötsligt så händer det...

Dagen innan sin åttamånadersdag.
På besök hos Karolina, Martin, Karla och Ester.
En tand!
Eller ja i allafall något riktigt vasst som klingar när man tuggar på ett glas!
Lillstumpan.
Kyper ordentligt gör hon också...bara hon inte har halkiga byxor :)

Ny gatumusikant i slussen.

dsc00349 (MMS)

Ny gatumusikant i slussen.


Vem vill sova när det vankas middag och sy...

dsc00348 (MMS)

Vem vill sova när det vankas middag och sytycd?


?

Varför i heeela friden städar jag inte nu?? Internet är dessutom slut sedan länge, Jens jobbar och Maj leker nöjt med sin gunghäst och rollik!

Att vara ute i god tid...

Lönar sig ibland. Ibland inte. Skulle köpa lilltjopps 1-årspresent idag men affären hade stängt. Hoppas den finns kvar i morgon, Finino här Baggeby rear nämligen ut Brios smyckesskrin med spegel för halva priset, ett klipp tycker jag!


Två snabba

Ett:


Minimajsen kan ställa sig och stå själv i spjälsängen ♥

Två:

Finfina klaffskåpet som jag köpte på Bosaker på Lasarettsvägen för 600 spänns har fått ny plats i lilla hallen, ganska bra tycker jag själv!

 


Ska vi vila lite Severin?

dsc00339 (MMS)

Ska vi vila lite Severin?


Här sitter jag och dinglar med benen :-)

dsc00335 (MMS)

Här sitter jag och dinglar med benen :-)


Ja vad ska jag säga...

mitt bloggande är allt annat än regelbundet...och när det väl sker är det inte särskilt innehållsrikt. Nåväl, nu kommer ett inlägg i alla fall. Innehållslöst måhända men ett inlägg på g i alla fall :)

Vi har som jag nog nämnt gjort ytterligare en tripp upp till Skellefteå. Lilla H skulla fira 30-årsdag med buller och bång. En mycket trevlig dag och kväll i hennes fina hus på Rosgatan.

Maj var såklart med också och fick promenera på gräsmattan...kul som attan :) Sen fick Majskornet åka hem till farmor och farfar med pappan medan mamman fortsatte kalasa. Mysigt för alla tror jag :)

En kusinträff för Jens kusiner hanns också med...det blev ju då också en kusinträff för Maj som fick vid 7 månaders ålder (och visserligen från födseln) redan har dubbelt så många kusiner som sin mamma.


De yngsta kusinerna

Den här turen tog vi flyget båda vägarna och det gick bara fint, pillrig så det förslår är hon ju men glad som en lärka särskilt då flystewarden flirtar med henne :) Maj har också börjat krypa lite smått. Hon har dock ärvt sin mors tålamod och hatar att lära sig saker vill bara automatiskt kunna så en hel del arga utrop blir det...


Men glad blir hon ju då hon kan♥

Plötsligt känns det också som att hösten är på intågande...inte minst märks det på mitt humör. Stingslig och grinig som ett bi men det går nog över snart :)

Puss på er

 


Djupt koncentrerad maj som ser sina favori...

dsc00321 (MMS)

Djupt koncentrerad maj som ser sina favoriter babblarna sjunga på datorn. Mamman tycker det är lite synd att de är så fula men hon är väl för gammal för att fatta :-D


Välling och sytycd kan väl knappt bli bättre!

dsc00313 (MMS)

Välling och sytycd kan väl knappt bli bättre!