Söndag igen...

Har haft en riktigt soft helg visserligen med några spänningsmoment som snatteri på Willys och överraskande presenter på kontot. Vad gäller snatterierna är det nog J jag får skylla på, han verkar ha skaffat sig ett ohälsosamt förhållande till kålrötter...en kålrot för 1,48 var nämligen föremålet för snatteriet...som dessutom till råga på allt blev stoppat!! Jösses amalia säger jag bara.

För övrigt går ryktet om att det är kändistema på årets julisar i Hjogg. Jag spanar för fullt och har två riktigt bra (enligt mig själv då) på g. Hoppas sedan att jag höggravid orkar dela med mig av tävligsandan för att vinna de bästa julisarna även i år!


Kändis för 25 spänns? (Lånad bild)

Pratade med finaste Anna igår, det var så länge sedan. Håller tummarna för att hon snart kommer hit ♥.


Buhuuuu

Nu har lilla H åkt hem, jädrar vad hon kan shoppa! Två dagar på stan och jag börjar inse att det kanske kan bli lite småjobbigt att julhandla i år. Fikapaus är sbsolut nödvändigt, det är ett som är säkert i all fall...hoppas bara på att få in en fika på ett öppet Hängmattan snart...ska kanske öva J i vegmat :)

Festen i fredags var lyckad, ganska många blev vi och jag tyckte i alla fall att det var himla trevligt. Hoppas på att inte ta 2 år på mig innan jag bjuder in till storfest igen. Vi fick en massa fina presenter och särskilt en hel påse med små kläder uppskattas. Hedden köpte också en present till sitt blivande syskonbarn..två par små söta byxor. Ska lägga in bilder lite senare. Jag har shoppat mina första mammakläder också, pappan och Brillan gav mig ett presentkort vilket är nästan helt spenderat! Tack...det behövdes!

Vårt internet är kräklångsamt och det är en plåga att använda det...jag skyller på det nu när jag bloggar så lite.

nytt försök


Tjoho!

I morgon kommer Hedden!
I morgon har jag semester!
I morgon har vi fest!

Ska bli så kul.

Jag är en tjockis nu...
Så här ser jag ut i vecka 31...fast bilden är tagen i tisdags morse och då var vi faktiskt fortfarande kvar och harvade i vecka 30 men jag ser nog ganska lika ut...

Oj!

I natt eller snarare i morse drömde jag att det lilla gryet kommit fram....men så värst litet gryn var det i och för sig inte...nä, alldeles nykläckt kom bebben utrustad med ca tio rätt så krokiga tänder. Dessutom hade varken mamman eller pappan sett vilket kön han eller hon hade trots att någon (föräldrarna själva??) hade klätt på den lilla med både blöja och en rejäl uppsättning kläder. Tur var väl att farmodern var där och kunde berätta att det var en flicka...trodde hon  i alla fall. Pappan tyckte att bebisen såg lite matt ut (faktiskt ganska uttorkad när mamman också tittade efter) så han fyllde genast en nappflaska med vatten som bebben (tösen?) själv greppade och drack ur...

njaaa...jag vet inte om jag verkligen drömmer sanndrömmar??

Söndag igen...

Det går så fort allting, hinner knappt med. Håller för tillfället på att skingra alla barn och barnatiraljstankar med att planera vår fest som vi ska ha när Hedvig kommer hit 22 okt. Ska bli så roligt att dels ha sitt favoritpenntroll här men också ha fest...det var evigheter sedan!

Vi har köpt spjälsäng nu...ångrar lite att jag inte köpte täcke och kudde på IKEA när vi var där förra veckan för det vore ju allt ganska mysigt att få bädda den lilla sängen...men då kanske tiden bara kryper fram?
Vi börjar också få någorlunda rätsida på det här med barnvagn (först och främst tack till pappa som lovat att hjälpa till med ett bidrag ♥). Vi var och tittade och provkörde igår. Vi hade två favoriter då men den ena hade fått så dåliga omdömen i ett säkerhetstest så nu lutar det åt en Emmaljunga City Cross (begagnad naturligtvis) men vi ska kolla in två modeller till innan vi börjar söka på allvar.
Allvarligt hur kul är det här att läsa!!!!
Jag ska kanske ta mig lite frukost i stället och sluta ta upp eran (ja ni som fortfarande orkar läsa) tid!

Söndagsmys nu!

v.28

Det går fort framåt...om inte allt för många veckor har vi en liten till här hos oss. Vi har i helgen äntligen knäppt några bilder på magen och igår var vi på IKEA...vi gjorde då vårat första bebbeinköp. Ett bäddset och tvättlappar blev det...snart är det bara den där som rör sig och busar i magen kvar!!!De blivande mormodern och mostern verkar stå för nästan all klädshopping så det verkar reda upp sig bra det här ♥.