Finns det något sötare?

Idag har jag hälsat på hos Iwonas kattungar...de är så söta att man nästan blir irriterad!!! Iwona har lovat att vi får komma och titta igen när du flyttat hit Jessen! Ja nu var det ju inte för kattungarnas skull som jag var hos Iwona...vi har haft utvärderingsdag idag, riktigt skönt att få en hel dag till att se bakåt och framåt på jobbet, vi hann inte med allt vi hoppats på men i alla fall!

Blir så glad av att höra av dig Jossan...ska snart få tummen ur och ringa dig!!! Jag har fem veckors semester i sommar så jag kan kanske få komma och hälsa på dig några dagar då...och titta på din fina mage! Tänka sig att världens minsta Jossan fyller 30 i sommar och dessutom ska bli mamma!!!

Annars är allt som vanligt, fast med cykel...

Puss

yes!!!

Jag har köpt en cykel!!!! och gissa vad...jag hittade hem på en gång!!! en Sjösala Sunnanö, känner mig sååå nöjd!

ensam helg...

min första riktigt ensamma helg här i Stockholm kommer nu..lite läskigt men ganska bra. Ska försöka hinna med sådant jag inte orkat ta tag i tidigare och förhoppningsvis köpa en cykel!!! Det blir mest spännade att hitta hem med cykeln bara...hihi jag gick ju vilse när jag visste hur jag skulle gå så man kan ju bara gissa!!!

Det har inte hänt så mycket på sista tiden, jag har varit lite hos Jessen och myst. Pappa har hälsat på och jag har varit på guidad runtur på Lidingö (kan nu en massa oviktigt om ön!)

Idag hade vi mentorsträff här på Lidingö...känns spännande och givande och hoppas att det fortsätter så.

Om du har tråkigt kan jag rekomedera att gå in på http://www.myheritage.com och spana in vilken kändis du är mest lik...själv är jag 76% lik Helena Christensen...som om det skulle vara förvånande (HAHA!!!) det fanns en gnutta Oprah också men det kan vi strunta i! Ni behöver ett foto att ladda upp där ansiktet syns framifrån.

puss på er alla

Voffsingar och en syster

Voffsingar och en syster
två små söta...
image7
Några till....
image8
och en söt syster

Ledsen att bilderna är så dåliga...

äntligen över...

Ja jag kan inte säga annat än att det är skönt att förra veckan tillsist tog slut. Kortveckan på jobbet blev den längsta jag varit med om...min kollega blev fortsatt sjukskriven veckan ut och vi var nästan hela tiden en man (kvinna) kort på min avdelning. Några barn var lite extra känsliga och behövde min uppmärksamhet, några andra barn testade rösten rätt frekvent (dvs grät mest hela tden!!!) och vi hade möten med både psykolog och konsult från Lidingö stad. Min vecka bestod av 10 timmars arbetsdagar, har man inte arbetat på dagis vet man inte hur trött man är efter en vanlig dag, men jag lovar det är ingenting om man jämför!!! När helgen äntligen kom åkte jag till Jessen i Vingåker och han den stackarn fick ta hand om en helt utmattad Hanna (han fick dock glädjas åt kameraynd på loppis). Nåja nog tjatat om detta det var ju länge sedan sist!

Skellefteåvistelsen var mycket nice, det blev verkligen en lugn och skööön helg med lite skvaller från syster och Elin på lördagskvällen. Balzac var sig likt...waynes hade dock fått upp några gräsliga gardiner som täckte stora delar av sikten från det som annars är nästan bäst med stället...fönstren!!! Ingen Annelie Lundkvist fick jag se...hon svek skellefteå för sin drömprins den rackaren :)

Har drabbats av shoppingfrossa...verkar inte kunna ge mig ut med plånboken i handen längre utan att komma hem med några kassar!
Nya inköp:
 • liten gul handväska
 • mysig munkjacka med trekvartsärm med guldhjärtan
 • tights...lite kortare än de gamla
 • trosor...som är sååå bekväma, kanske inte så heta dock
 • mycket snygg sjal att ha i håret
 • t-shirt med kasettband
 • svart klänning från cheap monday
 • svart klänning med guldfjärilar oh polokrage från mbym
 • abc-bok från Hylandshörna, likadan som farfar har (loppisfynd 5 spänns)
 • ett par gummistövlar
 • en massa toalettartiklar och strumpor som jag impulshandlade idag när jag skulle köpa en ansiktskräm och en rengöringskräm...stövlarna hör till impulsköpen...men jag behöver stövlar på jobbbet (ursäkt)
Observera att alla dessa nköp har skett efter det att jag bestämt mig för att inte handla så mycket den här månaden!

I morgon har jag sovmorgon, hihi, kram på er