oooops!!

Vad av denna bloggtorka kan man ju tänka...Jag vet inte riktigt vad det är måste jag nog erkänna, kanske, kanske har jag vilat upp mig efter en mastodontvecka (som egentligen bara bestod av en riktig mastodontdag med 12 timmars arbete) eller så har jag bara varit slö.

Helgen har varit skööön och välbehövlig, har dessutom fått njuta avlyxen att äta middag med min sambo inte bara en dag den här helgen utan både fredag och lördag!!! Dessutom är söndagkvällen kvar! Ska dra in en sväng på stan nu för ett presentköp och sedan fika med Freket och Barfos!

Kram på er

1+1=2

I morgon börjar jag en ny kurs...matematik i förskolan! Ska bli kul!!! Hoppas att jag inte är dödstrött bara men det ska nog gå bra.
Däremot är det liiite mer tveksamt om hur onsdagen skall avslutas (sur lär jag ju definitivt va!)
Först öppnar jag (och hur brukar jag va då??) sen jobbar jag i barngrupp till 16 för att eventuellt gå hem en snabbis. Sen ska vi i alla fall ha föräldramöte...och efter det OM jag orkar så startar en vuxenteatergrupp på Sagateatern som jag anmält mig till. Går jag dit är jag väl hemma en sisådär kl 22. Men tatergruppen är ju för tusan på skoj...så den borde väl ge energi va!?

Ja, jag trycker i mig både blutsaft (som smakar precis så läskigt som jag befarat, det är inte för inte som jag varit rädd för denna skräckinjagande saft sen år tillbaka), rosenrot och Aloe vera...mer energi ochh pigghet?? Nja...men jag har ju anmält mig till saker  i alla fall!


Snart...

Är vi på hängmattanigen va?!


Jo...det där skåpet

Så här såg den ut innan...lite trasig, vattenskadad och rätt trist...

Sen satte vi våra fingrar och alla färger på...

Det ska ju också synas att jag är min pappas dotter...äntligen har jag använt den där vildsvinsbeten som legat och väntat i flera år.

Om någon undrar...så fickvi de nya benen ifrån presentsnörerullar...Lagerhaus har mycket användbart ;)


Fiiii fan

Tomas Ledin är verkligen inte bra...inte ens om man håller för öronen och blundar!

sytycd vs Let's dance

Jaa vad ska man säga som inbitet "so you think you can dance"-fan känns det sådär hett med kändisstyrdans...

För övrigt fick jag höra av Margit idag att hon för ett antal år sedan gjorde en klippdocka som såg ut som jag, samma frilla och randig klänning, haha. Trollig och klippdockig Byggare Bob det är jag det =)

God fredag på er, i morgon ska jag inte ställa väckarklockan...

.

Undra sa flundran om jag ska köpa ett nytt spraylim i morgon?! Har ett projekt på g med mitt gamla skåp som vi hade i badrummet i Högsätra!

Få se vad som händer med det...

Idag fyller världens sötaste nakenfis 1 år! Grattis skarven!!Kung Tobbe!!!


sköna söndag...men måndag imorgon, redan???

Idag har vi åkt skriller med Barfen. Efter dryga åtta år tillsammans har Jens ääääntligen hittat sina skriller. han har varje år kommenterat att de fösvunnit men att de borde finnas någonstans i närheten. Frågan är om han någonsin sedan skrillerna förvann har letat efter dem? När vi i julas gick igenom lite prylar i Lund så låd de ju där...i bagarstugan där de också mest troligt skulle ligga. Jag var kanske inte så imponerad av att de tillslut dök upp men mäkta imponerad av att han åkt så mycket att han nött hål på dem!!!
Ja, så värst bra är jag ju inte på att åka skridskor men det är ganska skoj. I dag har jag övat på att åka bakåt och stoppsladda...det gick väl sisådär men jag föll i alla fall inte!

Vi har också invigt pingisbordet i källaren, jag vill gärna säga att jag vann alla omgångar...så var det nog kanske inte, äh jag har glömt hur det gick!! Ja, så får det va!

Resterna av Jessens födelsedagsbakelse har också åkt ner i magen idag samt våfflor med sylt och grädde som fick avsluta skridskodaten.

God söndagkväll på er, nu ska jag titta på Köping ♥

Jättekonstigt!

Ja dagens konstigaste upptäckt/lärdom för mig är definitivt att Dexter (okej, inte Dexter utan skådisen som spelar Dexter) är gift med Debban...i serien hans syster! Jätteoväntat känns det. Han är ju för bövelen gift med Rita!! ;) Man förstår ju mer och mer att avslutnngen på säsong 4 skruvade till det i Dexes huvud!!!

GIFTA!!

Typiskt Thyra och Adolf

I natt skulle jag, Hedvig och Jens fira nyår på en Finlandsfärja...Jag och Hedden åkte först, direkt från jobbet tror jag. Vi hade ingen hytt men det fixade vi för fyrtio kronor för att vi var ute i så god tid. Jessen kom lite senare, han hade packat katterna och särskilt kattlådan...för katterna fick springa fritt på färjan...ja det var ju inte så värst konstigt eftersom det minsann var hemma hos mamma och Nicke.

Severin som nu hade krympt en aning, han var nog sisådär fem månader stor, sprang omkring på båtgolvet men plötsligt fick jag se!!!! Thyra eller Adolf hade bitit av Severins svans!!!!!  En ganska lång bit svans låg nu alldeles stilla på golvet. Mamman som naturligtvis sympatiserar med sina katter brydde sig inte nämnvärt utan sa bara att jag kunde gå till badrumsskåpet deras för att hämta lite bandage. På vägen till badrumsskåpet håller jag på att stressa ihop för hur jag ska kunna avslöja detta fruktansvärda på min blogg - vad ska Anders och Stefan säga???

Jag kom med ångesttyngda steg slutligen fram till badrummet. Men det är allt bra synd att mamman har ett så förbaskat krångligt skåp - man måste nämligen öppna det med skruvdragare och märkvärdig som hon är duger inget annat än torxbits. Sen var det ju himla synd att skruven var så utsliten för när jag tillslut lite stressad hade fått ut bandage och tre nagelsaxar som var slöa så in i bängen kunde jag helt enkelt inte stänga igen skåpet igen. Det här var dock modern mer intresserad av att hjälpa till med. Oturligt nog var ivrig med skruvdragarn så att hon brände igen hela skåpet.

Sen var det dags för underhållningsmiddag där underhållaren skulle avgöra vilka i publiken som var äldst. Jag väntade med stooor spänning på om de skulle välja Nicke Lundmark eller Stefan Bergh (båda ca 38 år) - Jag hann tyvärr inte få reda på vilken åldring som valdes för då ringde en särskilt irriterande klocka och jag slängde mig upp!!

Go natt kära vänner imorgon ska jag icke börja jobba klockan sju!

sytycd

Sååå härligt att det är igång igen. Något som är mindre härligt är den där eviga förföljaren csn. Nu tror jag att jag kommer att betala av mitt gamla lån det här året!!! Innebär det att jag nääästa år kommer att betala en lägre totalsumma elle tycker de att de då ska kunna dubbla min återbetalningstakt på mitt "nya" lån????

Imorgon öppnar jag igen, har redan varnat mina kollegor!

För övrigt är det otroligt vackert på Lidingö nu. Alla träd är gnistrande vita...de är så vita att det ser fejk ut! Det är lite för kallt fortfarande men det bra med det är att isen på vår fotbollsplan håller sig och barnen och vi vuxna slipper gå till inomhushallen och därefter bli ignorerade av sura busschaufförer!


slitna käkar

Jepp det får man om man som jag idag tokgapat åt tandläkaren för att få min tand lagad på riktigt. 1300 spänns kostade det dessutom. Niu har jag bokat in vanliga tandundersökningen också, håll tummen för att inte fler spänns ska gå till tandis.

Jessen har varit framme med kameran igen...


Tydliga tecken...

De gråa håren har jag sedan länge fått acceptera men de fortsätter att rasa in...de där tecknena på att jag blivit gammal. Igår var Jens och jag på bio, vi såg Sherlock Holmes som btw var rätt bra. När vi går ut från biosalongen händer det:
 • Jag blir otroligt förvånad och imponerad av hur många människor som orkar och ska gå på nattbion (Avatar 3D som går 23:30 på Rigoletto den film som vi redan ratat för att det skulle bli för sent).
 • Både Jens och jag insåg att det var ooootroligt varmt inne på bion, nu håller jag på att törsta ihjäl!
 • Jag ska köpa en dricka på Seven Eleven...jag tassar in och under tiden jag står i den lilla kön så fullkomligt stormar det in människor. Nu tycker jag att det blir läskigt - vilka är alla dessa människor och vem har tänkt göra oss illa???? Det fortsätter sen när vi går ner i tunnelbanan, det är folk överallt!!! Det här vill jag gärna skylla på att jag var på läskiga Stureplan, jag så måste det vara! - man har väl läst snabbba Cash, så där vet man ju hur det är ;)
Naturligtiv hände ingenting, inte ens uteliggarna slängde ens ett öga på oss - vem i hela friden är intresserade av ett par påpälsade norrlänningar med en flaska MER i handen???

Hört på Grön

Man måste gå och sova klockan sju om man inte har ett program, då får man vara uppe till nio. Mamma har ett program, Postkodmiljonären heter det. Det är Richard Sjöberg som har det, det är Richard Sjöberg som har alla pengarna.

Samma barn skulle även köpa en ny pappa om han hade sönder sin egen.
...

Ja...jag överlevde men det var nog på håret. Helt ärligt har jag verkligen inte gjort många knop idag...tyckte tydligen att det räckte att börja jobba 6:45...Tur att det är söndag på onsdag.

Åh nej!

Det finns stooor risk att jag kommer att vara sur i morgon. Jag börjar om och jobba och öppnar dessutom. Jag veeet att det är många som börjar sådär okristligt tidigt var och varannan dag men jag vidhåller fortfarande att det borde vara olagligt att börja innan 7!! 8:00 skulle va en ganska ok tid att börja.

I morse gick jag och hämtade mitt schema på jobbet och har redan tappat bort det...det nya året verkar inte ämnat åt arbete...

Om man skulle ta och blogga då...

Det är väl så att man ska summera det gångna året...det har inte varit mitt bästa av dessa 31 som passerat men det har ju hänt många roliga saker iaf:
 • Severin flyttade in
 • Jag åkte till fu****g Tallibanien, staden var sådär men resesällskapet var super!
 • Vi såg 22 Pistepirkko på Strand
 • Vi pysslade en massa
 • Jag skrattade mycket på jobbet med mina fina kollegor och de härliga barnen
 • Vi hade djurtema på julspelet och rackarns vad en ful jättebronsvorsteh kunde bli eftertraktat
 • Vi upptäckte den mysiga uteserveringen på Foresta
 • Vi spelade en massa Yatzy på vår härliga sommarballa...tills dess att Ollonborrarna tog över.
 • Vi picnickade, inte riktigt tillräckligt men i alla fall hur underbart är det inte???
 • Vi klämde in en och annan Mosebackebrunch
 • Hängmattan blev mitt nya favvohak
 • Jag och Hedden startade en ny jultradition
 • Jag fikade med några gamla gymnasievänner
 • Jag fick ett nytt kusinbarn
 • Vi upptäckte flight of the conchords och weeds
 • Pappa och Brill introducerade Bofinken i Hjortis
 • Mamman och Nicken kom äntligen på besök
 • Jesse fick sig en rackarns snygg kostym
 • Jag gick på musikal med Annan, Dannon och Kerstin
 • Det var en gnistrande vit jul
Och naturligtvis hände ju mycket, mycket mer. Det var kanske ett ganska härligt år i alla fall =)

Hoppas att ni alla får ett superduper 2010!!