Fredagens utflykt

 

 


Majs ord

Hon är ju otroligt pratsam vår Maj däremot är orden ganska få. Tur då att man kan använda "titta lampan" eller bara "lampa" med alla röstlägen och undertexter :)

I övrigt har hon en ganska märklig kombination av ord i sitt vokabulär...som sagt titta och lampa. Därutöver mamma, pappa, öga, myra, bra och en massa djurljud där ugglans hoande är det senaste. Hon kan också sjunga "ticktack" "ompa, ompa, lallelallelaaa" och ramsa en liten ärta (den sista med enbart ljudhärmning).

Men hon kan minsann förflytta sig med trehjuling, klättra överallt, springa, kasta, sparka boll och underhålla en hel publik med sitt teatrala minspel.

Hon har också sommarkittats med två fantastiska byxdressar från Polarn :)


Grattis på Majdagen


Mitt ekprojekt


Att inte få gunga

...hela dagen kan ge såhär bister min. Stackars, stackars Maj.


Bilderna får komma här


Söndag

Halvsovmorgon med skrikande katt, favorit i repris.
Vintage fair med Johanna på Telefonplan.
Magnoliaspan på Millesgården.
Traderaauktiner som går ut...med många vinnarmejl som ska skickas, lika många paket som ska packas och insikten att vi går 2 kr back på två paket som gick för utropspris...haha!
Nu sovdags med två sphynxar i sängen och Maj och Jens långt borta.


Mycket märkligt...

Här ska jag snart bo...
Förhoppningsvis är det ingen snö när vi flyttar in.

Maj ska få eget rum...

Jens och Maj är där och fixar idag, taket och väggarna har hunnit grundmålas och en rackarns snygg tapet ska beställas snart. Tror ni jag fått jobba på mitt kontrollbehov?? Jag är alltså 80 mil bort och Jens väljer färg och sätter igång utan mig. Jag har gjort en gardin till det där fönstret...idag...och ja det gick ju förstås ganska fort så vissa vimplar ser hemska ut men det blev ju gjort iaf. Jag har alldeles för mycket hasta- göra-gener i mig för att det ska bli riktigt bra :)

Det är alltså mormor och morfars hus o Gamla Falmark som vi flyttar till ska bli sjuuuukt spännande!!


Skulle kunna ha samma som sist...

Jens och Maj är i Skellefteå och jag är ensam hemma. Hurra sova hela natten OCH sovmorgon heela helgen. Severin tänkte annat. Klockan 8 hade han varit ensam tillräckligt länge och med ensam menas TILLSAMMANS med Melchior! Så katt#<\ sätter igång och skriker i en halvtimme innan jag ger upp. Så nu har jag fått ut fördelarna av att va ensam färdigt och har i ren protest ätit frukost i sängen och lagt mig där igen för att ja vänta på...morgondagens sovmorgon?? Hade tänkt ta mig till millesgården och titta på Magnolior men det regnar...förhoppningsvis ger regnet med sig snart.


Sovmorgon

Sitter och pillar lite på mobilen och ser de här bilderna från förra helgens sovmorgon. Snacka om att man kan känna sig saknad av både katt och dotter trots att man bara sovit lite extra länge :)
Bilderna är ju av aningens tveksam kvalitet och jag är dessutom sådär härligt morgonsvullen men strunt i det jag tycker de är så härliga iaf!