varför fungerar aldrig mina mobiler???

Nu har det hänt igen min mobil krånglar...den känner nämligen inte av mitt sim-kort!!! Tur att jag installerade hemtelefon i alla fall!!! Blir toooookig när det bara strular!! Den här gången har jag inte ens tappat mobilen i golvet!

I kväll kommer Hedvig, ska bjuda henne, Anneli (som också är här) och Emma (som bor i Solna) på middag. Jag har ju bara två stolar men det kanske går bra i alla fall...hihi...två får sitta i soffan men det löser sig nog. Tror jag ska laga lite tex mex inspirerat av anna och daniel.

Kvällen blir nog lugn så vi orkar med mogondagen!! Lämnar shoppingrappot senare!
puss

VÅR!!!!

Det är sååå härligt ute (och varför sitter jag då inne kan man undra)...kallt på morgonen men redan vid 9.00 är det riktigt varmt i solen. Småttingarna på jobbet kan äntligen skippa alla lager med kläder och röra sig ordentligt.

I dag har jag fått min första hela lön...blev dessutom lite extra denna månad eftersom jag fick mitt friskvårdbidrag på 1200 spänns...visserligen har jag handlat spinningkort för 1900 men i alla fall!
Min första lön skall gå till:
  • min stringhylla som jag beställt (hög, djup och smal, helvit) har betalat 20% i handpenning men det mesta kvar.
  • Shoppinghelg med systern...hoppas på en ny garderob
  • antagligen några restaurangbesök
  • flygbiljetter hem...får nog boka inför valbogshelgen snart!
  • Förhoppnngsvis en massa fika på trevliga cafeér
  • lite räkningar
Nu ska jag förbereda mig infö kvällens spinningpass!!

mitt fina marimekkotyg...

så här ser det ut!
image4

söndag igen...

känns som veckan aldrig hinne börja innan den tar slut!

Igår gick jag och Anna på stan , en regnrock och besticklådor inhandlades. Regnrocken = mycket fin, blå med paraplymönster från H&M. Besticklådor från Granit = inte sååå spännande. Jessen var hemma och tog det lugnt efter ännu en natt av sömnlöshet. På kvällen hade vi tänkt oss lite tapas men det visade sig vara fullbokat. Anna, Jens och jag gick därför i stället på en rätt sunkig krog på Kungsholmen med billig och faktiskt helt okej mat. Efter det gjorde vi ett försök att vara lite tuffa och tog en tur till allmänna galleriet...men det visade sig att vi inte var tuffa nog så vi åkte hem vid 00. Tänka sig att man blivit så gammal. Ja, ja trevligt var det i alla fall!! Det blir ett nytt försök på lördag med Hedden...undra vart vi ska gå...tar gärna emot bra tips!

I dag har jag tvättat och ätit frukost...sen absolut inget mer!!! Ska vinka av Jessen vid tåget annars inget inplanerat idag.

kram på er alla därute!!

Äntligen tillbaka

Oj,oj vad det tog tid innan jag fick internet inkopplat i min nya lgh!!! Sen hade visst någon (absolut inte jag själv!!) kopplat lite fel så det dröjde lite extra!!!

Ja nu är jag i alla fall på plats på Lidingö, lägenheten är någorlunda i ordning och jag har jobbat i en dryg månad på mitt nya jobb! Jag trivs faktiskt väldigt bra med jobbet och vore det inte för alla små svarta myror som invaderat min lägenhet skulle den också vara kanon! Vi har snart skolat in sex barn på min avdelning och vi kan kanske snart komma igång med en mer pedagogisk verksamhet. Det är mycket ruiner för tillfället!!!

Jessen är ofta och hälsar på vilket känns skönt, vi gör mest det vi är bäst på...testar nya stälen att äta på...hihi...det blir inte så värst billigt bara. Ska nog föröka mig på de gamla matlistorna igen...ja, snart...om någon vecka kanske.

Nästa helg kommer min älskade lillasyster på besök...och jag har fått min första hela lön!!! jag tror att jag har rätt till att bränna lite pengar då!!!

Saknar Skellefte lite, men jag är ju rätt bra på att anpassa mig...behöver bara någon mer stadig fikapartner att hänga med på helgerna.

Återkommer med lte mer detaljer och sånt sen!! puss på er alla!!!