GNÅ

GOTT NYTT ÅR!!!

Snart kommer ett riktigt inlägg...tror jag

God Jul

Jag är nu i Skellefteå, här ser det precis ut som det ska göra vid den här tiden av året...en massa vit snö och inte alls särskilt kallt. I kväll ska vi till Hjoggböle och kullra köttbullar som bara den, vi har lovat Jessen att han ska få vara lärling i år (pappa tyckte att han skulle få ansvaret för att rengöra stekpannan...hihi).

Det mest spännande sedan sist är att jag och Jens varit med om en skoterolycka, en riktig skoterkrasch skulle man kunna säga!!! Jessen tycker att jag överdriver lite eftersom vi bara tippade med skotern men jag tycker att det tillför en viss spänning om jag får uttrycka det på mitt sätt, för vem är intresserad av att höra om att vi tippat med skotern???

God Jul på er alla så hörs vi snart!
Kram

snart

påbörjas resan norrut. Idag till Gävle och Bönan i morgon till skell. Ska bli skönt att komma hem.

Jag har slagit in alla jäkla julisar idag, fy vad less man blir. Att jag slagit in alla idag är inte ens sant eftersom jag har slagit in en massa förr, men nu är alla inslagna!

Längtar efter familjen och jag har lovat Jessen att inte vara trött och tråkig hela nästa vecka som jag varit hela hösten. Nä glad och rolig ska jag va...särskilt när vi ska kullra köttisar men då brukar Jens vilja fly som Brillan! hihi

puss

julklappar

I morgon har vi AP-möte (arbetsplatsmöte) men vi ska bara äta gröt och öppna julklappar!! Mysigt ska det bli...undra vilket G jag får??
Hedden vad fick du...inte en 30 kronors G-julis gissar jag...hihi...

3 arbetsdagar kvar och endast ett utvecklingssamtal!


hihi

4 arbetsdagar kvar innan jul...

ibland..

Ibland krävs det så lite för att bli glad! Jag har åkt en massa tunnelbana idag hemifrån till hornstull,  från hornstull in till city, från city till vasastan från vasastan till Lidingö det är i of inte så roligt att åka kommunalt (även om Jens syskonbarn tycker att tunnelbanan är det bästa med stockholm). Nej det braiga i det hela är att jag inte använde mer än en stämpel på åkremsan, fast jag var borta i flera timmar! Hihi, ja ibland blir man glad för lite!

Mammas julisar är klara nu är det bara Elias kvar!

luciapussar till er

Den här är bara för söt


helg

Nästa gång det blir helg har jag julledigt...hihi!
Vi har haft utvecklingsdag på jobbet idag och därför stängt för barnen. Det blev en jättebra dag som fokuserat på bygg och konstruktion.

Kram och helg på er

funderar

På en mp3...på tradera kan man köpa billiga ipodkopior (mp3-spelare)som är fina till ganska billig penning...men blir lite tvärsnål. Väntar nog till efter jul...eller så kanske jag önskar en i julklapp helst en såndär fin 8GB som har en fin färg! Gillar att de går att använda dessa som diktafon också.

länk gör det lättare...

sa jag???

Sa jag att det var svårt att köpa julklappar till Hedvig i år?! Jo tjena, jag har snart handlat julklappar för en månadslön till den lilla tösen, men det är hon värd.
Nä ni, det är mamma som är svår i år!! Men påbörjad är hon allt, har fixat till mamma och mormor och morfar idag - du vet vad Hedden va?!

Konstfacks julmarknad var helt klart värd att köa för...men det var kallt stod säkert i 30 min bara för att få komma in!!

Puss

hurra!

Jag kan gå på julmarknad i Hornstull, inte på street men på strand haha! Det är dessutom Konstfacks julmarknad  morgon och på söndag, har aldrig varit där tidigare faktiskt. Det blir nog en marknadshelg utan polkagrisar och strumpförsäljare!

Ha det bäst

På Tradera kan man fynda...

tex den här för 3500 spänns! Jag döööör
Akryl tavla Dexter (freehand)

Haha...nu kan jag!Lilla söta Melchior i repris! På den tiden han inte såg ut som en pälsig köttbulle.

Kram

Funkar detta tro...fantastisk Ane Brun


Ny Mekkefilm...

Melchior och Jessen leker
Och Nina jag undrar fortfarande hur man lägger in YouTube klipp direkt här i bloggen, snälla lär mig!!