My runway diva


Konsten att fota

Tänkte ha lite fotoskola för er. Som ni ser är jag ett fullblodsproffs :D
Kanske skulle tillägga att modellandet kommer bara naturligt för mig så bli inte ledsna om ni inte blir lika snygga!
Ni behöver
- en stycke iPhone
- en stycke hipstamaticApp
- en stycke långarmad ettåring som försöker knycka telefonen.
Sen är det bara att köra!!Testing

Bloggar från min nya iPhone 4s :)


Gullunge tittar på TV


Hoppsan

Har visst gått och blivit galen i Polarn och Pyret. Råkade gå in på deras hemsida och klicka hem regnbyxor, regnjacka, gummistövlar, en mössa och en till vinteroerall för nästa vinter!!


Låtsas att det är varmt

Och skippar overallen en stund

 


Hon är inte mager om bena inte heller om armar och hals

Mammas lilla Knubbsäl

 


Fniss

Vid middagsbordet idag satt Jens och jag och minns gamla ordmissförstånd. Jag minns t ex att jag trodde det fanns en dag i december för de stackars meningslösa barnen. Minns att vi varje år i skola förskola samlade pengar till barnen som var så skraja...ja för krig och så kunde man ju tänka. Det var ju såklart Rädda barnen! Jens minns att han tyckte det var himla konstigt att man pratade så positivt om "förINTA nationerna"

Det finns nog fler! Kommer ni på några?


torka

Som jag sagt tidigare är huvudet fullproppat...det verkar även resultera i att jag har svårt att uttrycka något som helst här.

Vi har det rätt bra i alla fall. Maj övar på att backa och klättra mest hela dagarna. Orden är det väl sådär med men hon är en hejare på att identifiera och härma kor, hundar och på att ropa på pappa. Hon vill inte så gärna sova på kvällarna och hon har lust att sova i vår säng nästan hela nätterna. I natt eller i morse kom hon över först klockan 6:15 vilket var rätt vanligt förr...vi får fortsätta öva på det :)

Pulkan blev en hit! Tänk att det kom snö tillsist i alla fall. Nu har dock mycket töat bort och vi hoppas på och längtar efter riktigt härliga vårdagar snart!!!om jag bloggar från datorn?

kommentera alltså?!

Oj så mycket som snurrar i huvudet

Känns som att vi står vid ett vägskäl. Det känns också som att det börjar komma upp vägskyltar. Tror jag vet vilken väg vi ska ta. Gäller bara att ta sig genom alla backar och kurvor.
Det känns spännande.


Funkar detta?

Att kommentera alltså!!


Ny leksak

Måste bara skruvas ihop först!


Långa dagar

När man har en lång dag på jobbet kan man ju inte bli annat än uppmuntrad när det dimper in ett litet mms...
Jag vet

Det bloggas lite. Men jag är så sjukt trött på kvällarna och inte är det så särskilt vilsamt med helg och ettåring heller. Hon gör liksom ingen skillnad på lördagar eller torsdagar det är tydligen oftast lagom att sova till 7:30 eller så.

Vi har i allafall haft en mysig helg med pokerkväll hos Maria och Peter och pulkåkning i kylan.

Idag har Jens lärt Maj att leka med bilar. Kul för båda!!