I november behöver jag tydligen färg...

Pyssliga dagar i nov. Kom ihåg att färgerna är lite fel...särskilt när det ska va lila!


Inte så färgglatt men så här ser det ut när vi drar fram soffan, Sevve är heeelt tokig i korkar och gömmer dem under soffan!

Från tjuvlyssnat igen...

Hello Kitty, Goodbye Childhood?

Lindex, Uppsala

En mamma ∼35 med sin dotter ∼5 är på väg ut från Lindex.
Mamman: Men Johanna, jag lovar. När du får bröst ska jag köpa en Hello Kitty-behå åt dig.
Mamman (tystare, för sig själv): Men det är länge kvar.

Cred: Kristinehoppsan

Vaknade och gick upp för typ en timme sen men hamnade i sängen med datorn. Nu ligger jag här under täcket med severin på bröstet, med datorm i knäet och har knappt en tanke på att jag ju MÅSTE tvätta och adventstäda! Det är nog tur att maen börjat kurra lite smått...

Tänk att världens mysigaste misse flyttade in hos oss ♥

Sååå het!


Ja man kan ju inte anklaga mig för att vara särskilt foxy med dammig klänning och formlösa strumpor!

en av mina födelsedagspresser

Jag har fått så mycket beröm för den här...

Måndagspyssel

Som sagt det har målats och fejjats här hemma på sista tiden. Igår gjorde vi ett riktigt fynd på Kupan i Baggeby, för 75 spänns fick vi en ful liten minibyrå som vi pimpade. Nu är det banne mig våran bästa möbel. Vi blir glada varje gång vi ser den! Det bästa med det hela är att det går så rackarns snabbt, snapp, snapp från inköp till avslut. Okej allt blir ju inte perfekt men det gör ju inget =)

Ett smakprov...bilderna visar dock inte riktigt hur det ser ut, färgerna stämmer inte.

Fortfarande ganska ful...med Mekke som assistent.

Benen är lila, nästan samma nyans som min jacka...men den är det ju nästan ingen av er som sett!

 

 


Helt besatt!!

Idag fick Melchior en grön oliv. Han slukade den och blev heeelt besatt. Han började rulla sig på mattan där han haft oliven och jamade och studsade och gjorde allt han kunde för att få tag på en till!!!! Vet någon varför, blir katter höga av oliver som de blir av kattmynta???
Vi vet ju att Mekke är lite knäpp vad gäller mat, han älskar ju grönsaker och rosa godisar men har aldrig uppfört sig på det här sättet!

Jag har haft för mycket att visa er...

Så ja det har inte blivit någonting!!
Förra helgen var jag på myrorna och hittade sådana fantastiskt fina seriemagasin som jag med lite färg trixade och fixade till en gammal tråkig hylla med. Jag målade också om TV-bänken så vår tråkiga 90-talsböbel riktigt lyser av härligt 80-tal numera. Jag har naturligtvis tagit bilder men kameran återger inte alls rätt nyanser och eftersom jag inte känner ngn som kan det här med bildr :p så ligger bildsen där i kameran och väntar.

Severin har varit hos vetten och har en betydligt mindre pung numera. Det gick bra och den lille rackaren är precis som vanligt, sötnosen.

Igår hade vi en helt otroligt fnissig, spökig och rolig kväll hemma hos M-J. Det började sådär innan på jobbet för min del, jag befarade ett migränanfall men tack vare att ICA numera får sälja små piller så lyckades jag mota skallebanken! Jag har lite bilder från gårdagskvällen också, får se om de också hamnar här tillsist.

Solen skiner, det är lördag!!

Idol påminde mig om den här fantastiska...

♥♥♥

Men den är lite orglig så jag får nog allt gråta en skvätt också till den...Och ja är vi inne på Esko täner jag ju genast på den här me...


Grrr

Så ni har tröttnat på köttbullar??? Nåväl det kan jag gott förstå men har inte riktigt haft någon blogglust. Nu dog dock all TVsignal mitt i mitt fredagsnedgottande i soffan (jag som knappt har sett Idol heller den här sässen) så jag får väl göra ett tråkinlägg.

Måste bara berätta att Brillan hittat en butik i Hjorthagen som passar mig som handen i hansken, fick ett presentkort av henne och pappsen där. Var på Bofinken som plääjset heter och spanade lite i onsdags få se vad det blir så småningom. Stället har ännu ingen hemsida men den verkar vara på G, spana in på bofinken.com ngon gång i framtiden...

På tisdag har jag kursdag och sommarmiddag med jobbet...nja så somrigt är det ju icke (anade en minusgrad när jag steg upp i morse) men vi hann inte med sommarmiddagen innan semester så det fick bli ett ljus i novembermörkret :) Någon som kanske inte får en lika ljus tisdag är min lille nakne gosse S, han ska träffa veterinären för bortplockning av hans ädlaste delar. Tror banne mig att han känner det på sig!! Rackarns nu dricker han upp mitt vatten...måste gå!

puss


Den som väntar...

Nu har jag precis fått smaka en liten ynka mammaköttbulle. Jag vill ha många, magen är riktigt sugen!!


Nu är kattmaten slut...

Nu är det alltså dags att vinna ny. Snälla, snälla gå in och rösta på våra katter sidan är skitdålig jag vet men klicka på länken sök på deras namn Severin och Melchior och rösta på en katt till sen så kan vi få chansen att vinna. möjligtvis måste man registrera sig också men man får inte ens ett bekräftelsemejl så det är inte ett särskilt besvärligt ställe att vara registrerad på.

♥♥♥ tack snäääääälla!!!

I morgon kommer mamma och Nicke!!!

Bioliolooo

igår såg vi Bröllopsfotografen. Den va bra!! Söt, mysig och rolig.


Dagens fråga

Julklapp nr 2 eller en present till mig själv??? Och jag undrar om den tilltänkta julklappsmottageren redan har det här...hmm det blev faktiskt två kluriga nötter att knäcka. Har visserligen nästan två månader på mig att fundera.

Något jag aldrig hade trott skulle hända hände igår! Det blev mormors julklapp som inhandlades först i år...hon brukar vara kvar till sist ju!

Plums...

I morse konstaterade min kära J att han skulle behöva ett bubbelbad! Klart vi ska fixa sa jag...och nej jag tog inte fram en balja och pruttade, sååå kreativ var jag ju naturligtvis inte. Vi tog en tur till Eriksdalsbadet.
Hispig som jag är hann jag bli lite nervös och önskade att Jessen skulle byta kön så jag skulle slippa våndas där i omklädningsrummet på egen hand. Nu gick ju inte det att fixa sådär på stört så jag fick allt klara mig själv...och vet ni! helt bortkommen kan jag inte ha sett ut för jag fick t om hjälpa en liten tjej att fatta för henne viktiga beslut som hur hon skulle göra för att inte bli av med sin nyinköpta tvål och hennes handduk. Jaja...jag kom levande ut ur omklädningsrummet och med bikinin på rätt plats.

Vi tog en runda i badhuset och konstaterade att bubbelpoolerna var fulla så jag föreslog att vi skulle ta några varv på motionsbanan...rackarns kallt var det för en badkruka som mig men härligt att röra på flerret lite. Men heeelt smärfritt var det ju inte! Mamma du säger alltid att jag är så klumpig men vette rackarn om jag inte mött min överman - JENS!! Knappt första halvan på 25metersbanan hann vi simma innan den token tappade skåpnyckeln som naturligtvis inte flöt...nej den sjönk de dryga fem meterna till botten. Där tog våra värsta landkrabbefasoner över. Jessen kan inte vara under vattnet för han får så mycket vatten i öronen och jag kan inte var under vattenytan utan att hålla för näsan och blunda. Vi gjorde några tappra försök och det bästa försöket - när J tryckte ner mig- resulterade i att jag nådde botten med tårna. Försöken kantades av ett hysteriskt skrattande av mig. J må vara klantig men är en mycket handlingskraftig man och spanade snabbt in en proffsimmare på banan bredvid vår. Den vänliga proffssimmaren plockade enkelt upp nyckeln och Jessen slapp köra hem i sina blöta badshorts.

En mysig dag med massa bubbelbadande, pizza, rysare och godis har vi i alla fall haft. Nästa gång ska jag vara stentuff och proffsig i omklädningsrummet också! Det känns liiiite surt att det redan är måndag i morgon.

Puss