Rackarns

Lilla minimajsen är sjuk. Snoret forsar och hon är varm. Knappt hann hon bli frisk så blev hon sjuk igen. Hoppas hon slipper magsjukan som verkar gå...


oj då...

Jaha...nu har jag inte mobilbloggat heller.
Det har kanske hänt lite för mycket :)

Vi velar fram och tillbaka i vilken stad vi vill bo. Eller egentligen är det ju så att Skellefteå som stad lockar väldigt lite. Däremot lockar familj och bostadspriser väldigt mycket. Vi har inte bestämt oss alls men jag tänker nog jobba minst ett halvår till på "mitt jobb".

Något annat vi velat fram och tillbaka över är frågan om att ha världens tjockaste TV eller en i en annan viktklass. En tidig julklapp från Jens föräldrar (tack M & B) fick avgöra. Det blev en tunnis. En jättetunn tunnis. Vår gamla mätte 60 cm den nya endast 3 det kan man väl kalla effektivisering av yta. Nu när kvadratmeterpriserna i Stockholm är så hutlösa! Den nya tunnisen är redan rätt så berest, den har fått åka både rulltrappa, hiss, pirra, tunnelbana och Lidingöbana detta är mer än vad vår gamla fått uppleva under en hel livslängd kan jag nog lova. Endast en riktig stolle åker tunnelbana med hundra kilo TV menar jag och stollar är vi ju som bekant inte ;)

Maj det lilla grynet går bättre och bättre. Hon tog en liten paus där efter några störtlandningar men nu går hon små sträckor. Hon siktar in sig på små hållpunkter så hon promenerar inte helt planlöst ännu men det kommer väl. Igår fick hon premiärgå på superstore - med knöliga tossor på fötterna behhövde hon dock en mammas hand.

Idag har jag bakat bullar, blev vaniljbullar med saffransdeg - hoppas de ska smaka. Flottiga är de då så det förslår!!

Snart jul och ännu mer snart 1-årsdag för litet majskorn. Konstigt.
God tisdag på er.

Att undersöka


Stenhård

Bilar är hårda, barn är mjuka brukar det ju heta. Men jag undrar jag. Maj minimajsen Larsson är mer som en ångvält. Igår låg hon på Severin och idag på nästan alla kompisarna. Cecilia och Erik hade bjudit hem oss andra mammor och barn idag. Maj hade skoj men ängslig är hon då inte! Till min fasa insåg jag också att det inte är många sådana här dagar kvar. Då vi kan träffas alla mammor och bebbar menar jag. Snart börjar ju jag om och jobba och fler med mig...bäst att klämma in mååånga dejter och massa bus på öppna!

Den här lilla blir 11 månader i morgon!


Hmm

Jag vet inte men nog verkar det som att vi skulle behöva skaffa Maj en ponny. Stackars, stackars Severin blev helt platt.


Nu är det jul igen

Ja i alla fall snart. Här är de första julisarna inhandlade och inslagna. Och fler ska det ju bli :)


Pappis och Brill

Kanske läge att köpa Expressen.
Tänk vad dessa Matadorcitat (på danska såklart) har prägla mina ungdomsår!


Tradera igen

Vi blir kanske inte rika men vi får lite mindre fullt i alla skrymslen och vrår ;)
Dagens paketutskick:


Tyra Banks

Ser ett gammalt avsnitt av top model och undrar vad som hände med Tyras musikkarriär?!


Lilla H tittar in

Det var ett kort besök. Vi hade misslyckats med Majs sovrutiner så allt blev lite knas. Men mysigt var det och värsta fina födelsedagspresenten fick jag!


Tradera

Jag fyndar på tradera också...
Den här t ex
En plånkis är det :)


Finns det hjärterum...

Är de inte söta!?
Lägg märke till att S håller strypgrepp på M.


I en park i Hammarbyhöjden

Tungan ska hållas rätt i munnen :)


Här ska märkas, grattis till mig!


På vingliga ben

Så hände det plötsligt.
Hon provsprang några steg igår och idag har hon vid flera tillfällen släppt taget och gått några steg. Det är vingligt och hon är inte helt säker på att hon kan men rackarns så nöjd hon blir när hon gått. Gått!! Den lilla tar några steg och snart kan hon banne mig gå!!

Mammas busunge!


Uttjatat?

Med snygg tandborste tänkte jag.

Nåväl. Skellefteå har hunnit besökas. Där hade jag inget nätverk till mobben och kom som av mig i bloggandet. Vi hade det mysigt i alla fall. Alla har tränats på barnvaktande. Inte minst pappan som nog tycker det är värst :)
Maj har övernattat hos mormor och Nicke, hängt på nordanå med moster, promenerat med farfar, myst med farmor och ätit torsk fiskad av morfar! Hon gillar nästan alla vår lilla tös men oj så glad hon blev när vi kom hem till katterna!